Viktor lehet hogy elvetendő ötlet, de felmerült egy javaslatom!
A "Fórum rang"-ok már léteznek. Most be kéne vezetni egy "Találkozói rang"-ok nevezetű cuccost, mely a következő lenne: a profilnál jelentkezne ez a jelölés (elevezés+szám) A szám attól nőne hogy elmegy az illető egy találkozóra, vagy rendezvényre ahol képviseli a klubot.
Másik ötletem ami lehet, hogy ötletesebb az az "Aktivitási rang" Ez is számok lennének, mely ugyancsak növekszik eggyel ha részt vesz az illető egy találkozón, vagy valamien rendezvényen feltünően képviseli a klubot, ílletve ez a szám növelhető lenne a fórumban lévő aktivitással (pl havonta egy pont, ha értelmes hozzászólásai vannak) valamint növelheti a pontjait ha valami módon a klubnak jót tesz. Például cégeket szervez be, vagy valami mással tud előrukkolni ami ötletes és jó a klubnak! Esetleg még egy pont ha nagyon sok infót ad a tag bejelentkezéskor (adatlap). ...
Az utóbbi szerintem ötletesebb és biztos vagyok hogy aktivitásnövelő hatása lesz. Rangok pontokról még nem beszélnék, mert fölöslegesnek tartanám, míg nincs elfogadva az ötlet és míg nem találjuk ki mikért ehetne pontokat szerezni!