NAH!
Végre, összeraktam... utána próba: fél fordulatnál magasabban puffogott, gázadásnál, meg fulladozott, és iszonyat gyenge.
Ugye eddig : légszűrőt cseréltem, gyertyákat.. szelepszárszimmeringeket, meggyűrűztem, új gyújtókábeleket kapott, minden kitakarítva, stb.. A problémára senki sem tudott rájönni.
Haverhoz leugrottam, gondolkodtunk
Hát.. kipufogót lekaptuk .. abból kb fél liter víz jött ki, a végdob szerintem használhatatlan, és valószínűleg, előtte minden. Csak leömlővel (iszonyat hangja volt, néztek a szomszédok:D:D) mentünk egy kört.. hát, hogy mitnemondjak, baromi erős lett, ahhoz képest, amilyen volt.. Visszatettük csak a középdobig, hogy haza tudjak jönni, már azzal nem pufog vissza, de 80 fölé nem is ment.
Ennyit szivatott a kocsi, és a végső megoldás, remélhetőleg a topic címét illető fogyasztásra is, valószínűleg a kipufogó eldzsuvásodása volt. Örülök, hogy megvan a probléma. Na de milyen kipufogót lenne érdemes rátenni? Gondolom új katalizátor is kéne.. az sajnos többe kerül, mint egy ilyen kocsi. Nem tudom, ilyenkor mivan.