Üdv!Nekem a csomagtartóban a Ford-os táskában van az ég?készlet, elak.jelz?,lámpa, e.ü.doboz pár keszty?, (bár még nem kellett használni).A táska tép?zárja tapad a kárpitra és így nem mozog. AVE!
Az a gondom, h mióta megvan a gépezet az eü dobozom ott hánykolódik a csomitartóban.kerestem már neki helyet ahol el lehetne rejteni de még nem leltem meg!Ebben kérnék ötleteket ha már valaki átesett ezen a dolgon, v van gyári hely és csak én nem tudok róla.Előre is köszi
Quote from: sztrakk on 2008 August 23, 17:42:05 pmAz a gondom, h mióta megvan a gépezet az eü dobozom ott hánykolódik a csomitartóban.kerestem már neki helyet ahol el lehetne rejteni de még nem leltem meg!Ebben kérnék ötleteket ha már valaki átesett ezen a dolgon, v van gyári hely és csak én nem tudok róla.El?re is köszi Elvileg a gyári leírás szerint az anyós ülés alatt van helye a doboznak,de még nem sikerült megtalálnom kis külön tároló rekeszként jelzi Amúgy pedig egy komplett kis csomagom van nekem is...egy pókkal van rögzítve a csomitartóban...
Az a gondom, h mióta megvan a gépezet az eü dobozom ott hánykolódik a csomitartóban.kerestem már neki helyet ahol el lehetne rejteni de még nem leltem meg!Ebben kérnék ötleteket ha már valaki átesett ezen a dolgon, v van gyári hely és csak én nem tudok róla.El?re is köszi