Sziasztok! Három napja vettem egy 1,4 Color Fiestát, jelenleg 215 km van benne. Amit eddig tapasztaltam: 2. nap mentem kb. 50 km-t egy elég hepe-hupás úton és azt vettem észre, hogy a jobb első A oszlop és a légbefúvó rés műanyagának találkozása felől a műanyag recsegő hangot ad ki (csak egyenetlen úttesten hallom, igaz nem hangos, de zavar). Egy kicsit jobbra húz a kormány egyenes úton is (légnyomás rendben), egy szervizes ismerősöm azt mondta, hogy a gumi miatt és cseréljem fel az első kereket a hátsóval. A harmadik dolog, amiben érdekelne a véleményetek, hogy ez a Color felszereltség a katalógus szerint tartalmaz egy aux csatlakozót a sebváltó mellett, amire pl: MP3 lejátszót lehet csatolni, viszont a járgány úgy érkezett, hogy gyárilag nem volt beszerelve. Kérdésemre a márkakereskedő azt mondta, hogy erről ők nem tehetnek, de kb. 10e. Ft-ért beszerelik. Véleményetek szerint ezt kötelességük ingyen beszerelni vagy nem? Amúgy tetszik a járgány, elég jó a teljesítménye, a fogyasztása eddig 7,7 l/100 km (szinte csak városi forgalomban).