miért neked olyan telleszkopod van amiböl csak az egyik oldalon kell dupla erösségü?
szerintem ha kettö van belöle simán feltolja
nem kell ahhoz damil ami szerintem amugy egy antenna hiszen mikor felhajlik akkor viszszintes lesz és látszik
nekem anno az mk3-as fiestába olyan telo volt a csomiajton amiböl kettö kellett tehát mindkét oldalra kellett belöle.
az egyik megadta magát ezért vettem egy darabot egy hirdetésböl.
igen csakhogy az a másik fajta volt amiböl csak az egyik oldalra elég rakni mert dupla erösségü.
mivel én a másik oldalon bennhagytam a másikat utána már nem ment a csak lecsapom a csomiajtot modszer ugy kellett lehuzni erövel a csomiajtot.
persze annyira nem volt erös az egy dupla és egy szimpla hogy feltolja kulcsal nyitáskor a csomiajtot de ha kicsit emeltem rajta akkor már simán magátol felnyilt utána.
ugyhogy 2db olyan csomiteleszkoppal amiböl amugy csak egy kéne szeintem már nyitáskor feltolja az ajtot.
ha olyan telod van ami a dupla erösségü azaz elég belöle az egyik oldalra akkor kell mégegy olyan a másik oldalra is.
ha szimpla van neked amiböl van mindkét oldalon akkor kell 2 dupla erösségüt szerezned