Én nem azt mondom,hogy be kell dőlni minden mesének,amit a chpituningos oldalakon írnak.
De azzal sem értek egyet,aki azt vallja,hogy bármit csinálunk az autónkon,nem lesz jobb mint a gyári.
nehogy már!!
írok tényeket.
Nemrég újra lemértem az autóm gyorsulását,0-ról 100-ra(valamelyik topicban tárgyaltuk,hogy a kijelzőn hogyan lehet megjeleníteni digitálisan a ford.számot,km/órát,vízhőfokot stb...na ez alapján csináltam,és stopperrel mértem,többször,mert nagyon érdekelt,hogy mit is hozott a direktszűrő,és a sportdob.
Gyári szűrővel:16,9(tudom,nevetségesen sok,de ennyit tud az 1,3 8 szelep)Több mérés is volt:17,00;16,8;16,9.
direktszűrővel,kb 20 perc múlva mértük,szóval negyjából azonos körülmények között,és:16,00;15,8;15,8 jött ki.
Na,ezek tények,és szerintem pl gyorsulási veresnyen ez már el is döntheti a versenyt.(nem konkrétan rám,hanem általánosan értve)
ennyit jelentett nekem a direktszűrő,és a sportdob,szóval hiszek a chipben is,és vagyok annyira óvatos,hogy utánanézek a dolgoknak,mielőtt belerakatom.de szerintem kell hogy hozzon változást,egy jól belőtt chiptuning.