és mióta használom a chip tuningot eszméletlen jó pasi lettem köszönöm chip tuning köszönöm!
Nem olvastam végig, eddig, de most pótoltam. Ez mindent visz, aztaqrva
VW Golf 1.4 16v
"sziasztok!! elöször is had kezdjem azzal hogy agyon dicsérem a mi MISINKET nekem nem az elsö automat erösitette meg!! az elsö áldozat egy cupra seat ibiza volt amiböl szerintem a dtm csapat se tudott volna jobb eredményt kihozni! azt tudnám mondani hogy a kocsi egy agressziv dög lett! képes volt 3 ik sebességben ugy megfüstölni a gumit hogy kezdtem azt hinni kigyulladt valami! most egy igazi erögéppel járok! egy 2000 es évjáratú 1.4 16 v golfal! de ne tessék nevetni ezen! ugyanis amikor az 1.6 os autoddal mellém állsz én meg lenyellek mint éhes vándor a szalonnát na akkor döbbensz rá hmm lehet erösebb mint az enyém .. pedig kisebb!! nagyon jól sikerült a tuning,, egy barátom az anyosülésen észlelte amikor 2-3 napra kikerült belöle! azért ez jelent valamit ,, nem? szóval misi köszönöm amit eddig tettél a kocsimmal mert szo mi szó nagyon jó lett! CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK EZT A ROKONSZENVES KEDVES ARANYKEZÜ EMBERT AKI NEM IGÉRGET HANEM ERÖT AD !!! szia misi...! nagy tisztelöd csepi"