Szia PhOen1x
A dolgot rendkívül jól vázoltad... Hátulra akármilyen csak legyen engedély, előre meg olyat ami a napfény 70% át átengedi... Ezt bármelyik fóliás felfogja rakni Neked...
A gyakorlat pedig ugy néz ki: Kellő pénzért(ami kb abba merül ki, hogy az elsö ablakhoz való fóliát és a munkadijat kifizeted) akármelyik, najó a fóliások 90%a felrak Neked akármit.. max a bizonylatba nem irja bele hogy fennt lenne... láttam már ilyet. És igen, ahogy mondják, a rendör ezért elveheti a forgalmit, megeshet.... engem pl rendszeresen szoktak megállítani, amig fennt volt az elsö kettön az 5%os akkor se baszogattak egyszer se.... azt jobbnak láttam leszedni, (elég sz*r télen ugy menni, hogy ablak leteker mert semmit se látok), de a hátsókon továbbra is fennt maradt a fólia... se műbizonylat, se semmi, és soha se volt még gondom belöle (kopp-kopp).
A 70%ossal sajnos csak az a baj, hogy gyakorlatilag semmi értelme.. mármint hő ellen véd természetesen, de nagyon homályosító szerepe nincs...(saját vélemény). De abba legalább még a KPM-es se tud belekötni
Amugy nekem most csak hátul van
Ellehet lenni igy is, bár tény hogy annyira nekem se tetszik... most tervezem majd visszahuzni haverommal elöre a 20% környéki fóliát... Természetesen nem olyna szép, mint ha fóliás csinálná, de igy megusztam az egész mutatványt kb 3-4ezer HUFból