Sziasztok.
Én az autót már úgy vettem meg, hogy rajta voltak a fóliák. Hál istennek megtaláltam a bizonylatot.
Az első szélvédőn egy csík van, az első kettő ablak nem fóliázott hanem gyári sötét üvegek szerintem hőüveg. a a 3 hátsó ablakok szintén fóliázott. Tudni illik, hogy a miskolci rendőrök igen keményen tudnak bánni az autósokkal. engem már 2szer megbüntettek, viszont a fóliáért még nem. Kérdezték tőlem ez mi az ablakon? Mondtam fóliázott. Meg is akartak büntetni, de közöltem velük van bizonylatom és az első két ablak gyári hőüvegek. A rendör csak nevetett és kérdezte: És az elsö szélvédömmel mivan? A válaszom: Nézze biztos úr tudom, hogy ezzel szabálysértés követtem el, viszont az orvosom közölte hogy kerűljem a nagy fényt, ha lehet vezetés közben hordani kell a sötét szemüveget, de mivel engem nagyon zavar vezetés közben a szemüveg, s emiatt nem szeretnék balesetett okozni, ezért gondoltam a szélvédőre a csíkot. De ha még ezek után is ragaszkodik a büntetésre, akkor jelentsen fel! kifizetem a bírságot de az biztos, hogy én nem leszek vak egy rendör miatt! Nem mondott semmit, vissza adta a papírokat és elköszönt. Biztos van erre valami törvény, hogy nem büntetett meg? Talán a nem minden esetben bün ha szabálysértés követsz el? Nem tudom miért, de megkérdezni már nem mertem.