Sziasztok!
Nekem egy 1.1 es MK3 91' es évjáratú benzines átlagfogyasztása 5-5.5 L /100Km (városban és közúton, sokat uatzom szegedre 100 - 140 es tempós átlaggal, de mostanság betartom a 90 km / h + - 10 Km/h )fiestám van, ha jól számolom mintegy 17 éves !
Hát ez nem semmi ez a kocsi...ott rohad ahol csak tud
miután megvettem rá pár hétre már össze is törtem, nagyon megy...olyan nyomatékos motorja van hihetetlen, bal eleje, bal első ajtó ki is jukadt
(szallagkorlát), jobb eleje és az első lökös (árokba csúsztam orral), hátsó lökös és hátfal illetve a bal hátsó sárvédő roncsolódott (tolatásos mizéria).
Szóval hála a "gyakorlott" vezetési stilusomnak nagyon sok rozsdára lettem figyelmes ami eddig nem látszott rajta...
Igy jóformán ez eleje (sárvédők, lökös, ajtók, stb.) újak (utángyártott vadonatúj elemekkel pótólva) 80ezer. festéssel együtt és alkatrésszel !
Most a hátulja lesz a soron amiben benne van a bal hátsó torony teljesen szétrohadva kihegeszt új keres azt behegeszt, alul olyan hogy fenéklemez szinte alig van ép..ez is hézagolással de okés lesz, küszöbök teljes komplett csere, hátsó sárvédők a javító ív már kevés...a tanknál mindig is rohadnak és sosem lesz jó , sajnos ! alvázvédelem miegymás...
Én csak annyit akarok ezzel mondani hogy inkább költök rá xy összeget, de ezt meg is hálálja...nekem a 3 karambolom után se hagyott ott sehol...épen száltam ki és csak a bal oldalamat ütöttem meg... én szeretem első autóm és még min. 2 évig használni is fogom!
Ugyanakkor ha belegondoltok már szinte fölösleges a csilli villi új autó...mert olyan trafik vannak és olyan büntetések egyáltatlán nem éri meg száguldozni...ha stabil 100 al mész akkor is ugyan annyi idő alatt érsz a "célba" mint amikor tövig taposod...de időközben más autósók részedről feltartanak...és hát értitek !
Király ez a Klub...matricát rendeljetek és ragasszátok fel !
Nem is untatlak már Titeket ! bye