No, tovabbi fejlemenyek...
Elvittem a szerelohoz. Azt mondta megnezi, hagyjam ott. 1 ora mulva hivott, h ranezett, taknyosak a szelepek, dzsuvas a szelepfedel, szal ha en is ugy latom jonak, kicsereli a hengerfejet. Mondom igazabol a fogyasztassal van bajom, az a takony meg nem gaz,plane,h elotte a 300km alatt eltunt a dzsuva,tiszta volt a betolto dugoja a szuronel. Mindegy, azt mondta elobb utobb ugyis behal a tomites,erdemes lenne cserelni. Szal egy 20asba fajt a hengerfejtomites-csere. Este mentem erte. Azt mondta, h jo allapotu a motor, de persze a fogyasztassal nem foglalkozott, nem dugta szgepre, mert sztem nincs is neki... Amikor rakerdeztem, mellebeszelt../persze kozben egy mondeoval szenvedett/.. Szal remelven,h jobb lesz, elhoztam. Azota 120km ment bele, jo resze varosban, rovid tavokon. Az eredmeny:
Ujra taknyos a sapka, a csoben is van egy kis cucc. kb 2800km alatt megevett 1 liter olajat, es eltunt a hutovizem. Visszatoltottem kb fel litert, jatarramma, meg mentem vele 150m-t, es leraktam. Ugy nezem, a vizpumpam ereszti el a vizet, az oldala dzsuvas, es gozol szepen..
((
Lehetseges, h telleg sz*r volt a hengerfejtomites, es miutan ott nem megy el a nyomas, a vizpumpa adta meg magat? Olajcsere nem volt, a regi olaj maradt benne, nem volt vizes... mennyibe fajhat manapsag egy vizpumpacsere? Vegyek ujat, v bontottat? Vigyem Cromaxba, v vigyem vissza a szerelohoz? Anyazzak, h valamit elbaxott, vagy kerjem meg, h csinalja meg ezt is jo penzert?
AAAAaaa olcso verdat akartam varosba, erre folyamatosan van vele valami...
Szerintetek tuneti kezeles volt az elozo kor, vagy szabalyszeru,h ez kovetkezik, es ha ez rendben,akkor van esely,h jo lesz?
Fogyasztasom a mutato alapjan meg mindig az egekben....
(