Sikerül összetákolnom
A megoldásom röviden:
1,Szét kell szedni a nyitódarabot a felső burkoló darab leszedését követően: műanyag darab,amiből letört a körív + piros műanyag darab + kis összekötő drót szintre
2,Ülést előre dönt
3,A letörött körívet úgy helyettesítettem,hogy két helyen megfúrtam a műanyagot és ezen egy vékony drótot(vékony, mégis erős drót kell!) áthúztam. A drótot átvezettem az emelőkaron is, a nyitódarabot visszaraktam a helyére és az emelőkart is beillesztettem a körívbe. Ezután a drótot elkezdtem tekerni és addig feszítettem,ameddig csak lehetett,hogy a nyitódarab stabilan tartsa az emelőkart.
4,Ezután a nyitódarabot a javított oldallal ellentétes oldalon kiakasztani és a piros műanyag darabot így a helyére lehet pattintani.
5,Ülés visszadönt,hogy a zár beakadjon
6,Most már csak a kis összekötő drótot kell a helyére illeszteni. Ehhez az ülés visszadöntésekor keletkezik egy 2-3 cm-es nyílás a műanyag szerkezet alatt. Na ide kell sebész kéz és türelem: két csipesszel lehet jól odaférni, először a távolabb lévő piros darabba kell beakasztani, aztán óvatosan az elől lévő kapocsba.
7,Burkoló elem vissza
8,Et voilá
A legnagyobb hangsúly azon van,hogy a drótos rögzítést minél erősebbre kell megcsinálni,hogy biztosan tartsa az emelőkart.
sok sikert,ha nekiugrotok