kett?b?l egyet csinálni... de ez a klub eléggé jól kivan építve amaz a klubbal nem is volt kapcsolatom és nem is nagyon lesz... az egyik tuning a másik a széria és tuning és stb... támogatni kéne egymást ebbe tényleg igazad van.... meg a kett? együtt mint két külön klub hatalmas sikereket érhetne el... csk mind2 félnek látnija kell benne fantáziát meg kell egy kis t?ke is hozzá
Nos amikor az oldalunk haldoklott egy kicsit a tárhely szolgáltató jóvoltából (3 alkalommal) akkor 'vált ki és alakult meg' az SRFT. Ezt mi támogattuk is, ha igaz még a hírek között is megtalálod valahol az ő megalakulásuknak a köszöntőjét is.
Összeolvadásra nincs is szükség, kivéve, ha mindenki akarná!
A két klubnak más elvárásai/irányelvei vannak. Az SRFT egy válogatott és gondolom összeszokott csapat, mivel kevesen vannak, no meg ha a kocsijaikat megnézed, egyik sem szalon kategória. Ami természetesen így jó!
A FK pedig egy mindenkit befogadó és segítő klub. Itt megtalálható a Tuningolt járgányoktól kezdve a szalon autókon keresztül a széthullókig. Most nem azért írtam az utóbbit így mert van egy MK6-osom és tökéletes és bibibi, neki meg csak egy olyan! Nem nem erről van szó! Nem vagyok ilyen, hiszen tudom milyen, hogy ilyenre telik, meg ebbe szeretett bele. Sőt ha meg kellene a jelenlegitől válnom ami kizárt, hisz rajtam kívül senik még csak nem is nézhet rá
akkor egy régebbit vennék az tuti, vagy most kövezzetek meg, egy tajga rémét. Itt értem az 1500-ös Moszkvics és Lada. De 2000utáni autót semmiet nem vennék.
Visszatérve az eredeti témára. Becsülöm azokat is a klubon, akik egyetlen talira sem jönnek el, csak kérdeznek a fórumon, vagy azt sem teszik meg. Csak és kizárólag infó gyűjtés céljából jönnek, hogy rájöhessenek mi baja is van a Fiestájának. Bármilyen okból is, de meg akarja tartani!
Szívesen segítünk nekik is, hiszen alapjába véve erről is szól a klub az önzetlen segítségnyújtásról!
Oké ez erős, hogy szívesen segítünk nekik, abból a szempontból, hogy ebbe én is beletartozom! Nem sok jó tanácsot tudok adni szerelés ügyileg (eddigi egyetlen ötletem, ami mellesleg bevált, az egy holtpontjeladó volt), ami meg nem ide tartozik, azt az említett réteg úgy sem nézi meg (találkozók, rendezvények, klubélet, stb.).
Eddigi tanácsaim főleg a 6,7 szériára vonatkozik és abból is arra amit már az enyémen elkövettem, az meg kevéske!
Szóval megtörtem a szöveget egy sorkihagyással, hogy ki belealudt, azt a változás felkeltse és a stáblistát el tudja olvasni.
Egy szó mint száz: Én teljesen fölöslegesnek vélem ezt az összetűzést. Mind két klub tagjai szerintem szót tudnak érteni egymással. Egyedül Morgabe és Viktorwrz összeveszése volt eddíg, illetve a fent említett 2 linken lehet látni Morgabe és az én vitámat, ami nem más volt mint a másik fél szavainak kiforgatása.
Igazából ezt az egész topikot feleslegesnek vélem, csak pár embernek kellene egyszer összeülni és egy kakaó mellett ezt az ovis viselkedést megbeszélni!
A kakaó kivételével nyitott vagyok erre a beszélgetésre a későbbiekben, amennyiben az összes érintet egy időpontban, helyszínben meg tud egyezni! De félő hogy erre sem fog eredmény születni!
Mert amikor az egyik ráér akkor a másik melózik, a harmadik meg csajozik! Na de majd csak lesz belőle valami!
És az ígért stáblista:
Írta és rendezte: Kuti
Szerkesztő: Kuti
Vágó: István