Üdv megint erre!
Mostanság nemnagyon volt időm fórumozni, úgyhogy átnéztem ki mit írt.. hát most mondhatnám hogy örülök hogy nem csak én járok ebben a cipőben de persze ez azért nincs így
Mostmár konkrétabb tapasztalatokat is megtudok osztani jópár tankolás után, több érdekes dolog is van. Előszöris nyárigumi cserénél 6.2-ről (ami a téli alap fogyasztás volt) kapásból leugrott 5.2-re. Na volt is öröm na mondom megvan már tudom vezetni biztos azért, meg vadiúj nyárigumi ami elég jófajta, na akkor ez az 5 körüli talán megmarad.. Hát nem..
Azóta se sikerült 5.4 alá mennem, az átlagom 5.7-re jön ki, utóbbi időben volt 5.8 6.2 5.8 5.6 5.8 ... Szóval nem mondanám jónak viszont fejlődik visszafele:) .
Mindemellett (és erre lehet nyitok valami külön topicot majd) fura kattogás jön a motorból, olyasmi mintha csapágyas lenne (valaki hidrotőke, valaki gagyi olaj túlhasználatára fogja, stb viszont az tuti hogy nincs jó hangja, néha olyan mint egy traktor és csak nagyon ritkán tűnik el) időtől, sebességtől fordulatszámtől totálisan függetlenül...
Ezzel együtt szépen lassan fogy el a nyomaték az autóból, ezt nemis értem mondjuk mert eleinte is éreztem valami furát de akkor jólment. Úgyhogy reménykedem a klubtársak között van valami überszaki mert az autó ugye céges és nagyon nem pattoghatok hogy egyik műhelyből vigyük a másikba hogy hátha kitalálják mibaja .. esetleg meg is tudják majd csinálni..