Köszönöm a válaszokat!
Énis így gondoltam,meg a füst se tetszik,és ráadásul klímával erő semmi abszolút nincs benne.dombon klímával felse akar menni.
Van egy olyan is hogy nemis mindig akar elindulni előszörre,pedig azért egy ilyen idős kocsinál elég sok eza probléma(nincs 3 éves).
Most vettük a kocsit használtan kb 3 hete,de csak a gond van vele eddig,már kezdek tőle félni nagyon hogy bírja ki az olasz utat
Vissza vittem az autókereskedőnek,és mondtam neki addig ne adja vissza amíg ilyen mert egy kalap...
Múlt héten voltam a szerelőnél ahova küldött a kereskedő,szétszedte a motrot és tesztelte a porlasztókat,de aztmondta nincs baja.
állítólag vmi Egr szelep okozott problémát.na elhoztam hogy kipróbálom,nem az egr:S
Az olajszint is emelkedett max fölé vagy 2 centivel.állítólag ezis az Egr hibája h az elvolt dugulva és azért belement az olajba az üzemanyag.
Szóval sok ez már így most,megint visszavitték a szerelőhöz h akkor majd megnézi.
Van egy olyan érzésem hogy ebből sose lesz kocsi,valami nagyon nem kerek vele.
Most megint visszahozzák,lehet feltámogatják vhogy a motrot h menjen egy darabig aztán majd szétesik vhol.
Lehet vissza kéne adnunk,ez így már nagyon gáz.