Hello carra !
Nekem épp az Általad írt problémáim vannak a Fiestámmal, most volt 3 éves, 9 hónapja vettem, igazából egy-két izzócsere, meg hasonló apróságok voltak vele, semmi gond, viszont nekem is a fogyasztás....
Ha visszábblapozol, írogattam ezt-azt egy hónappal a vétel után, akkor azt javasolták sokan, hogy várjak még, tapasztaljam ki. Hát sajna, én is úgy vagyok vele, hogy télen 6,5 liter körül, nyáron 6 körül eszik városban, úgy, hogy egyedül járok vele többnyire, és nem taposom ki a belét...meg az is idegesít, hogy ha néha, nem túl gyakran, de pályán megyünk ide-oda, akkor sem vágom nagyon hannyatt magam a fogyasztástól...persze kevesebb, de még akkor is csak 5,5 és 6 között, pedig max.130 amíg nyomom, tovább nem...és még nekem sem sikerült 700nál többet mennem egy tankkal, inkább olyan 630-680 között városban, és akkor szoktam menni tankolni, mikor 30-40kmt jelez a műszer...szóval ez van...most elértem a 60ekm-t, kíváncsi leszek, hogy az ilyenkor ajánlott gázolajszűrőcsere változtat-e esetleg valamit, mert volt aki azt ajánlotta, hátha bejön..hát majd meglátjuk. Amúgy tényleg tuti minden, meg nem volt vele gond, csak idegesít egy kicsit, hogy ez előtt egy 1800-as 22 éves peugeot 205-öm volt(dízel) és az is megállt ennyiből simán...pedig ez újabb egy kicsit,modernebb motorral,400cm3-vel kevesebb...hát nem tudom...