Nem szívesen ajánlanám ezt a helyet, nekem egy életre elvette a kedvemet a szakszervízektől. Az hagyján, hogy 15ezres diagnosztikával sem nagyon találták a indítózásparám okát, nem lehettem az autó mellett, ez talán annyira nem is róható fel.
Másik, amit kértem, nézzék meg a kürtöt mert nem működik. Egy fényszóró szereléskor (otthon) nemrég az is kiderült, hogy kap áramot, tehát valszeg úgy ahogy van rossz. Ezek után nem voltak restek lekapni a lámpatestet, lepattintani a kis rostélyt (Mk.6), mindezt külön számlázni ("Fényszórók-ki-be szerelése ~5e" Ft!) MAJD a végén bejelentik, hogy NINCS NEKIK DUDÁJUK, de szívesen rendelnek a jövő hétre. Kérdezem idegesen, akkor megint kifizetem majd a kibe szerelést? Természetesen.
Harmadik amiért odamentem, az üléselőredöntő kallantyú eltört (3-türer). Fél perc alatt cserélhető, ha kezedben van az új. Ők megoldották 4700 Ft.ból a cserét.
Le se sz*rtak, ott ültem ezekkel pár hosszú órát, kasszánál tipikus cica meséli a barátökköztöt telefonon...
Végülis a dudát nem kértem, később öregszaki a garázsból valami 3-4ezerért pikk-pakk megcsinálta.
A nap végére ott hagytam 28 (-5anyag) ezrest, és cserébe előre tudtam hajtani az ülésemet. b***!%/(*+/="KAT!!!!!!!
Első és utolsó látogatásom szakszervízben. Bár a Solymárt lehet megpróbálom egyszer... bocs a kisregényért, de ennek ki kellett jönnie:)