szia,
nekem is 3 ajtós van tetőcsomagtartóval.. igen azt az említett díszlécet le kell szedni, és mivel 3ajtósról van szó, ezért fixpontos rögzítésű tetőcsomit lehet rá feltenni.. én gyorsan túl akartam esni a problémán, nem értem rá napokat szörfözni a neten a témával kapcsolatba.. -jó az idő, bringázni kell
ezért gátlástalanul kicsengettem a zsíros lét a thule 4304-ért.. viszont most már tudom, hogy ugyanezt szerelik a corsák-ra (B és C) astrákra (92-98) stb... -> majdnem az egész opel családra jó kb 90 és 2004 között
ha nagyon allergiás vagy a hornyokra, akkor vágd ki a fixpontok helyén a lécekből darabokat a lábaknak, de szerintem lécek nélkül is rendben van így a kocsi kinézete, sőt egész megkomolyodott a tetőcsomival a képe.. nem olyan kisautós
szóval áruházi univerzálisat a gépre, 3 ajtósra szerintem nem fogsz találni.. mész a fordhoz vagy körbenézhetsz az opel házánál.. hátha olcsóbb (és működőképes is), mint az én verzióm..
bende
*egyébként ha jól emléxem van a th-nál olyan 3 ajtósra univerzális, ami a hásóablakok fölött nem a fixpontra rögzülnek a lábak a tetőcsomi végén, hanem azt is az első ajtóknál rögzítik konzollal -> na az aztán tényleg ocsmányul néz ki.. és kb 2x annyiba is fáj..
**a fixpontosnak van egy másik erénye.. hogy nem cseszi össze a tető fényezését.. tesóm autóján egy kölcsön univerzálissal, ami gumitalpakon fekszik a tetőn -sikerült összebarmolni alatta.. mintha egy csiszolópapírt húztál volna végig