Sziasztok!
Az utóbbi időben többször megtréfált az autó, és van, hogy csak harmadikra sikerül beindítani az autót. Hozzátartozik, hogy én általában porzó tartályig szoktam használni az autót, de a probléma csak az utóbbi időben jött elő, és nem is mindig. Eddig háromszor volt ilyen, egyszer fél tankkal, kétszer pedig elég üres tankkal. Úgy hangzik, hogy egészségesen pörgeti a motort az önindító, de mégsem indul a motor. Ilyenkor le szoktam venni a gyújtást, megvárom az AC pumpa hangját és utána indítok, de ma csak a harmadikra indult így...aztán megtankoltam, mentem vele egy kört, és utána pöccre indult. Korábban dadogott kicsit a motor, és az ABS lámpa is világított, ami a könyv szerint alacsony feszültséget is jelezhet az akumulátorban, de ezt azóta orvosoltam egy most már fél éves akkumulátorral.Már korábban is gyanakodtam arra, hogy esetleg benzinszűrőt kéne cserélnem a dadogás miatt, de az utóbbi időben az nem jelentkezik. Gyertyákban 15 000 Km van és motorcraftos.Ha esetleg van valami ötletetek azt szívesen fogadnám!
Előre is köszönöm!
Bantoomi