Mivel a fiestában nincs kesztyűtartó,padló világítás ezt ledezéssel könnyen meg lehet oldani a biztosíték doboz ott figyel a kesztyűtartó mögött, szaktudást nagyon nem igényel.
Ha esetleg valaki TVs duppla dines re cserélné a gyári magnót, az antenna simán elfér és jól működik a hátsó lámpabúra alatt!
Diszkrét és nem kell összefúrkálni ragaszgatni a kocsit.
A kábelek simán elférnek az ajtógumik alatt, könnyen vezethetők.
Vigyázat a kozépső konzolon felul középen van egy klipsz ami élből összekarcol mindent ha nem vigyáztok vele! - kiszerelés, beszerelésnél -
Ha előfordul hogy néha nehezen indul reggel majd kis pihi után elsőre esetleg a pumpálás segít - TDCi - akkor valószínüleg az egyik injektor visszafolyónál a gumigyűrü elfáradt és levegőt szív - ha nem egyértelmü akkor ezt gázolaj ömlés formályában adja tudtunkra kb 2 hónap után
szervízben 50e lett volna a hibafelmérés javítás, én hagytam hogy az autó megmondja mi baja. Javítási költség 1 azaz egy LEI kb 70ft meg egy elfagyott kéz
15 perc munka - éppen Erdélyben voltam - 74000km rel az órában.
A belsővilágítás is ledezve lett, -fehér - a kapcsolója körül - szétszedett állapotban - van egy pici keret amibe két pici zöld is befér hogy este megtaláljuk a kapcsolót
) ez folyamatosan világít halványan.
A VAN ban a hátsó rács zörök és nem igazán lehet vele semmit csinálni ezért kapott két gumipókot
üdv