Nagyon szép lett:)A díszcsíkokat én is tervezem hogy színre fújatom.Akkor nem egy ördöngős dolog leszedni meg visszarakni?Meg egy kicsit attól félek,hogy ugye nem fényezésre lett kitalálva,és a festő azzal riogatott,hogy jaj csináld csak meg fiam,úgyis lepereg majd róla:(Meg a lámpás dologgal jutottál valamire?Ha működik engem is érdekelne,mert nagyon pofásan nézne ki:)
Köszii
Egyáltalán nem ördöngős dolog leszedni,úgy csináld,ahogyan leírtam.Nagyon lassan,óvatosan szedd le,épp annyira feszítsd mindig,hogy a ragasztó engedje el.Nem szabad gyorsan,nehogy megtörjön a díszcsík valahol.utána macerás dolog leszedni a ragasztót(a csíkról,és a kasztniról is le kell).
Én kézzel kapargattam,a festésről,a csíkról meg spatulyával,amit a szobafestők használnak.
Amúgy van egy jó módszer,ami direkt erre lett kitalálva: Úgynevezett "vaniliás korong" (mert amikor ezzel dörzsölik,akkor vanilia illata van)asszem fúróba lehet befogni,vagy sarokcsiszolóba.Ez csak a ragit távolítja el,a festéket nem bántja.
Nekem nem volt,venni meg nem akartam,mert 8000ft,de ha van kasztnis,vagy fényező ismerősöd,kölcsönkérheted.
Amúgy nyugodtan lefújatfatod,nem kell tőle félni,nem jön le egykönnyen!ha rányitod egy másik autóra,vagy pl garázsfalra,akkor biztosan sérül,de hát akkor melyik festés nem sérül??
Műanyagalapozó kell hozzá,utána szórógitt(ezektől már a rücskössége is tompul),előtte persze,szennyeződés,és szilikoneltávolítás,na meg vizes csiszolás,finom csiszolópapírral.
A lámpám végül nem lesz kifestve belül.a végeredményt látván,a festés után,úgy döntöttem,elég ennyi mert lehet sok lenne a fehér dominanciája a kocsin.
Sztrakk9! nem,még nincs ködlámpám,ősszel tervezem,hogy veszek.
Ha valakinek van feleslegben,írjon nekem!!asszem csak az MK7-é jó bele