Sziasztok.
Engem egy dolog nem hagy nyugodni. Van egy idei fiestám (1,25 platinum), de elég nehézkesen békülök ki az első lámpáival.
A tuningoldalakat átfésülve meg valahogy nem az erre való lámpákat mutatták, hanem az eggyel ez a modell előttiek voltak listázva. Könnyű felismerni a különbséget a kis púpról a búráján.
Szívem szerint nekem egy ilyen lámpa kellene:
http://shinyautos.com/shop/crimages.php?imagefile=images/FIESTAbk1.JPGDe idehaza egy online boltban sem leltem még ehhez hasonlót. Nem kell semmi spéci Angel Eye, vagy hasonló, legyen sima izzós, majd tetetek bele xenon égőt.
A garancia lejártáig nem akarom piszkálni (azért szépen lassan pörögnek a hónapok), de mivel már egy új fiesta modell jön, ezért a hónapok teltével csökkenni fog a boltokban a kínálat. Egy szó mint száz, tud valaki olyan oldalt ahol a fenti kritériumnak megfelelő lámpákat tudnék venni? Lehetőleg hazai portál legyen mert a külföldiekben nem bízok
Más:
Egy ültetést én is tervbe vettem (4cm), emellé egy 15 colos kerékre való átváltást (a mostani 14-es gyári). Szerencsére úgy jövök ki az ültetés után hogy az első lökös az akár tuningnak is elmegy mert igen pofásan néz ki most is, eléggé közel lesz a talajhoz, plsuz ott figyelnek a ködlámpák, viszont ugyanez a fenekéről nem mondható el, arra ráférne egy kis igazgatás meg egy sportkipufogó, amihez viszont teljes kipufogót kell venni csőstül, dobostul. Ez még a kisebbik gond, hisz széles a választék, de ki szeretném kérni a véleményeteket hogy a kocsi menetstabilitása hogy változott meg a súlypont lejjebb kerülése után, illetve a kipufogórendszernél mennyire számít az ár a minőség tekintetében? Ahogy néztem általában 15-20 körül vannak.
Na meg mégvalami: Elméletileg 17 colos kerék a maximum ami felmegy a kocsira. Ti mekkorákkal jártok/keltek?
Köszi a választ előre is.