hát nem tudom, nem kötözködni akarok de magadnak is ellentmondasz 1 hsz-en belül. Amit helyben legyártanak neked 10e-ért az ugyanolyan jó, és mint amit megveszel a boltba 40e Ft-ért... ami jobb esetben ugyanúgy 10e Ft-ért készült csak a hasonlóan nem mögé látó autótulajokat mint Te, így az árral meg tudják vezetni. Nem az olcsót a minőséget reklámozom ami nem feltétlen a drágább. Erős marketing fogás az ár, mivel sok majom úgy gondolkozik: a drágább biztos jobb. Én ennek csak örülök ebből él meg nagyon sok ember, és én is ebbe a szakmába tanulok.
Megjegyezném amúgy hogy egy autónak nem attól lesz igazán szép hangja hogy ilyen szuper meg olyan szuper, nagyátmérőjű DRÁGA tuningkipuffogó van rajta, hanem mert olyan sportmotor van az elejébe aminek sportrendszer nélkül is szép hangja van, magyarul "szarból" nem lehet várat építeni mondást tudnám erre idézni. Ne értse félre senki sem, nem lehurrogom ezzel bárki autóját, minden fiesta jó kis gép nagyon, legyen akár xr2 vagy 1.8D, vagy 1.1, tökmind1. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy nem mind1 hogy mi a kiinduló alap amikor egy hangot vizsgálunk. 1 1.8D vagy egy 1.1 soha nem fog olyan szépen szólni mint egy RS1800i, vagy egy RS2000, vagy hogy továbbmenjünk akár egy nagyköbcentis BMW. Nekem abból hasznom nincs hogy itt osztom az észt. Csupán a segítőkészség szól belőlem.
Hozzáteszem, mikor dolgoztam műhelybe gyártottam már én is kipuffdobot, se nem nehéz, de hogy szépen szóljon nem is könnyű. Igaz az rallyautóra ment ott meg nem kellett túl sok hagtompítás.
Még egy dolgot engedj meg Rebel hogy megjegyezzek! Sértegetésedet megtisztelésnek veszem, és köszönöm hogy vetted a fáradtságot hogy elolvastad a hsz-em, még ha nem is ért át hozzád teljes egészében a mondanivalója. 5 éves korom óta foglalkozom autókkal, aktívan a saját autóimat mostmár 5 éve javítgatom, építgetem.(azóta van saját...), lehet nem én vagyok a legtapasztaltabb ebben a klubban, meg nem nekem van a legtöbb pénzem, de én tanulóként csórón jobb autót építek mint az aki gondolkodás nélkül a drágább cuccot veszi meg. Nem ismerlek szal rólad nem állítok semmit. Ha magadra ismertél az a véletlen műve, ha nem akkor örülünk. Részemről lezárva, kiadtam magamból az ideget.