oké
csak azt nem értem hogy amit én irok abba miért szol bele olyan akinek nem irtam??
mert akinek irtam az nem válaszolt.
ja és az a bizonyos személy nézte le a mi videonkat,autonkat!!!
persze Ő nem lett moderálva mert nem irt olyanokat...........egyszerüen lenézett minket!!!!
meghát ugye gensc se nézett le mert "szaré-hugyé dolgozok!!"
öt se moderálta senki.
naneeeeee............mimár itt tartunk,hogy barátok vagyunk???
Szerk.: Egymás utáni kétszeri hozzávonás is a fórum szabályzatba tartozik, kérlek használd a szerkeszt gombot következő alkalommal.
Nos azért írt hozzá az a két személy, lassan három, mert úgy hívják őket, hogy a fórum felügyelői, takarítói, moderátorai, adminjai, stb. Megkértek téged, hogy a személyeskedést hagyd abba. Szabyk aszfalt-rakétáját pedig ismerjük, rendszeresen hordja találkozókra (hivatalos törvényes gyorsulási versenyekre), hogy mennyivel szponzorálják őt, egy cseppet sem érdekli az embereket. GenSC pedig a saját szavaidat idézte, ugyanakkor egy előbbi moderálásomat ezek szerint magadra vetted túlságosan. Nem írtam személyt, általánosan kértem mindenkit a rend betartására.
Mindemellett a szólás szabadságot említed folyamatosan, melyet mi kiegészítettünk a szabályzattal, amit eddig csak egyetlen egyszer kellett beidéznünk. Ez a második alkalom 5 és fél év óta!
Szólás szabadság felett, mellett a személyi jogok is élnek, mely magába foglalja a másik iránt személyeskedést. Amennyiben bárki úgy és olyat írna rólad, mint te másról, őket is moderálni fogjuk.
Így kérlek olvasd át az eddigi összes hozzászólást a témában, emészd meg, aludjál rá, higgadj le és utána friss fejjel kérlek a szólás szabadság jogán hangoztasd véleményedet, úgy, hogy másokat nem sértesz meg ezzel!
Első globális figyelmeztetésedet kapod!
Admin by Kuti!