Author Topic: Minden ami tuning  (Read 111000 times)

Offline lacccus

• A mester
  • Segített?: +39/-5
Re: Minden ami tuning
« Reply #60 on: 2008 June 15, 20:11:27 pm »
Ma picit unatkoztam,és olyankor a kocsit szoktam szépítgetni.
Csináltattam a kárpitos uncsimmal,új bőr váltózsákot,mert a régi rövid volt,ehhez az új váltógombhoz :)
Ma lett kész,és nemrég szereltem be.
Az új váltógomb ezüst kör motívumai,jól mennek a szellőzőnyílások ezüst részéhez,valamint nemrég fújattam le a váltózsák rögzítőkarikáját is ezüstre.Így már teljes az összhang! ;D
Íme: http://kepfeltoltes.hu/080615/P1010689k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080615/P1010690k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Minden ami autĂł hifi!:)

Offline lacccus

• A mester
  • Segített?: +39/-5
« Reply #63 on: 2008 June 24, 21:22:28 pm »
igyexem-igyexem,...csak hát a kisvirágos pénztárca...az nem feneketlen :(
A tuning,nyeli a pénzt :S

mennyi sok szép fiesta van azon az oldalon! ;D
Minden ami autĂł hifi!:)

sztrakk9

• Guest
« Reply #65 on: 2008 June 25, 08:25:58 am »
Meg sok zsé!

Offline boripityu

• A Fiestás
  • *
  • Segített?: +9/-1
  • Főni
    • A kedvenc oldalam
« Reply #66 on: 2008 June 25, 10:19:42 am »
Szépek,szépek, de tényleg csak lé kérdése, hogy mit hozol ki a kocsidból.... ;)
:wav:

PappSajt

• Guest
« Reply #67 on: 2008 June 26, 18:22:36 pm »
Szépek,szépek, de tényleg csak lé kérdése, hogy mit hozol ki a kocsidból.... ;)

Azért kell fantázia és szépérzék is hozzá, mert ugye a kettő nem mindig jár együtt...

Imre

• Guest
« Reply #68 on: 2008 June 27, 13:26:25 pm »
Aki esetleg még nem ismerné ezt az oldalt, ezen is vannak szép fiesták:

http://www.fiesta-gallery.de/content/galerie.asp

sanyi1991

• Guest
« Reply #69 on: 2008 June 27, 21:01:05 pm »
Én egy mk2-es fiestát tuningolok/tuningolnék de sajnos nagyon kevés az optikai tuningalkatrész. Ha valaki tud segíteni (alkatrésszel, webcímmel, stb) szivesen fogadom.
« Last Edit: 2008 June 28, 16:30:27 pm by Tóth Sándor »

Gabez

• Guest
« Reply #70 on: 2008 July 04, 09:58:03 am »
Velemenyeket varok arra az agyament otletre, hogy jovore lejar a garim az autora es ha lesz penzmagom, akkor kompresszor* vagy turbo  :laugh:

*Angol Jamsport csinalt ilyen kompresszoros kitet direkt ST150hez... ahogy neztem forumokban a Stage 2.5es kittel el lehet erni stabil 280at is akar, ez nagyon najszos lenne... nekem boven eleg lenne  ;D

Turbot inkabb itthon csinaltatnek... Esetleg mondhatna melyentisztelt Szabyk mester is valami okossagot erre a kompresszoros okossagra is valamit(hulyeseg, nem eri meg stb... mennyiert szerelnek be es hangolnak ossze a rendszert stbstb)
Tovabba ennyi po'ninal mit lenne erdemes lecserelni a gyari STnel, ami esetleg nem birna ennyi erot feldolgozni (valto, fekek stb)

koszonom  :notworthy:

Offline scampi

• Az öreg róka
  • Segített?: +14/-7
« Reply #71 on: 2008 July 04, 23:17:39 pm »
Velemenyeket varok arra az agyament otletre, hogy jovore lejar a garim az autora es ha lesz penzmagom, akkor kompresszor* vagy turbo  :laugh:

*Angol Jamsport csinalt ilyen kompresszoros kitet direkt ST150hez... ahogy neztem forumokban a Stage 2.5es kittel el lehet erni stabil 280at is akar, ez nagyon najszos lenne... nekem boven eleg lenne  ;D

Turbot inkabb itthon csinaltatnek... Esetleg mondhatna melyentisztelt Szabyk mester is valami okossagot erre a kompresszoros okossagra is valamit(hulyeseg, nem eri meg stb... mennyiert szerelnek be es hangolnak ossze a rendszert stbstb)
Tovabba ennyi po'ninal mit lenne erdemes lecserelni a gyari STnel, ami esetleg nem birna ennyi erot feldolgozni (valto, fekek stb)

koszonom  :notworthy:

Egy motorból sokmindent ki lehet hozni de vigyázz mert tuti nem lesz rövidebb a lábad :) és akkor jönnek a gyenge pontok: erőátvitel, - kuplung, váltó, féltengelyek, lengőkarok stb stb stb. - viszont ez abszolút lábfüggő mert egy erősített autóra is lehet vigyázni, ésszel hajtani, de ha kinozni fogod akkor ezek az alkatrészek + más sokkal nagyobb igénybevételnek lesznek kitéve azaz gyorsabb a kopás törés stb.

Offline Harlequin

• Látott már fiestát
  • Segített?: +4/-34
« Reply #72 on: 2008 July 15, 09:11:06 am »
Skacok!

Ez a felni rámegy egy MK7, nem ST fiestára? 15" ET 49,5
http://img.vatera.hu/photos/a3/15/4c4_1_big.jpg

Gaben

• Guest

Gabez

• Guest
« Reply #74 on: 2008 July 17, 16:36:33 pm »
MK6

http://video.libero.it/app/play?id=015dc6a962760bbe61f493f634b660d8

b@sszus odairhattad volna, hogy csicsa es hangtuning... akkor nem szenvedem vegig a videot, vartam az ERTELMES tuningot is  :P
uramatyam, hogy ez engem mennyire hidegen hagy... marmint nem tudom megerteni azokat akik ennyire hivalkodoak(LOL! lattatok hatul is van kijelzo a csomiban,,, MINEK? ki nezi azt?)
teljesitmeny>>>csicsa :P

sry  :angel11: