Köszönöm,de most kinéztem ezt:
Német Digitális 50/55 Watt Can Bus H4 Bi-Xenon készlet 24 hónap Extra Garancia
A új fejlesztésű Philips IC -vel, trafóval és izzóval szerelt 50/55 watt xenon készlet. Fantasztikusan jó ár érték arány. A Digitális technikának köszönhetően a Stage digitális Xenon készlet automatikusan és elektronikusan állítja be a kívánt teljesítményt. Így az teljes egészében illeszkedik a modern Can Bus rendszerű autók lámpa rendszereihez is. Nem ír hibakódot nincsenek zavaró következmények. 24 hónap teljes körű Extra garancia, megnövelt élettartam. Biztos működés. Gyors begyújtási idő. Reflektornak és fénykürtnek is tökéletesen használható!!! Fejlett új generációs zavarszűrés. Nincs semmilyen rádió vagy elektronika zavar. A kiemelkedő láthatóság 4400 Lumen fényerő köszönhető a német Xenon trafónak. Egyedi Philips technológiájú Xenon égő. Speciális védelemmel ellátott Philips elektronika. A korszerű égőkiégést figyelő computerrel szerelt autókban is begyújt. Kiküszöböli az égőhiba visszajelzést is. Kimagasló vetítési kép. Az autó gyári kábeleit nem kell megvágni vagy kicserélni kizárólag az eredeti rendszerhez, csatlakozik. Minden autótípusba és motorkerékpárba beszerelhető, amiben szabványos halogénégő van.
Új vagy Garanciális autó esetén nem szűnik meg a Garancia!!
Választható: 4300Kelvin 5000Kelvin 6000Kelvin 8000Kelvin 10000Kelvin színhőmérséklettel.
az ára:35,990 Ft
Szerintem ez lessz.