Nah lehet gondoltatok rá és lehet túl egyszerú!De mielőtt leírnám hangsúlyozom lehet sufninak hangzik de én is cak addig csináltam még nem vettem meg a lemezeket most abból fogom elkészíteni!De ha szántok rá időt és szépen megcsináljátok akkor nem lesz szörnyű az autótok messziről:Dközelről már feltünőbb az 500ft de ez van:Dkezdésnek jó!
Nah a lényeg!Bementem vettem magamnak öntapadós tapétét lehet röhögtök de vettem próba szerencse 500pézt megért nekem!Egy fél napi killódás után sikerült megcsinálni előre hátulra a maszkot igaz ki kellett venni a lámpát is és mindent mert jobb volt vele dolgozni.Sajna muszáj volt leszedni mert ment műszakira és nehogy ejnye bejnye legyen a dologból.Nah ha megveszitek fogtok egy sablonnak látszó tárgyat és megpróbáljátok körberajzolni a lámpát(Nem egyszerű!)
utána én pl dupla lámpásat csináltaqm de nekem csak 1 foncsi van:D nem gond úgy oldottam meg, hogy lámpa bekapcs sablon köralakra kivág körzövel rajz előtte és megprobáltam belőle a helyét ahol nem takarja a fényt. Elsőre persze nem ment:D De ha megvan a sablon akkor utána rá tudjátok rajzolni a tapétára és jöhet a ragazstás!nah az se egyszerű.Mivel ugye az mk3as lámpák dőlnek jobbra ballra kanyarodnak stb biza killódás és elmegy 1-2 kivágott lámpatakaró ha nincs türelmetek hozzá!
Biztos kérdezitek majd! Nem ázott le,nem maradt a helyén ragasztó darab, ha igen le lehet szedni, nem égett meg a lámpa melegétől se semmise!
De akit érdekel mihelyt kész az autó( kp zár festés, műszerfal stb) akkor folytatom majd lemezzel akit érdekel majd azt is megosztom képekkel illusztrálva. Csak lenne már összerakva és nem kibelezve:D