Hali! Valószín?leg meg fogja adni a tanksapkám zárja magát!Kérdezni szeretném,hogy a zárhoz csak az autóhoz való kulcs jó vagy van bel?le univerzális,vagy esetleg lehet e javítani?nehezen záródik nagyon!Esetleg van valakinek eladó,ha jó hozzá a kulcsom?MEnnyibe kerül kb 1 zár vagy komplett sapka?
Ha veszek zárat akkor jár vele az a műanyaggyűrű is, ami a csonk körül van?Én is törtem már bele az egyetlen! kulcsot, csontszáraz tanknál!. Mákom volt, hogy a szaki a törött kulcsot is tudta másolni ( szerencsére kiesett a zárból a kulcs ).THX
Quote from: Bori István on 2008 May 27, 06:55:01 amHa veszek zárat akkor jár vele az a műanyaggyűrű is, ami a csonk körül van?Én is törtem már bele az egyetlen! kulcsot, csontszáraz tanknál!. Mákom volt, hogy a szaki a törött kulcsot is tudta másolni ( szerencsére kiesett a zárból a kulcs ).THX lesd meg http://www.vatera.hu/ford_fiesta_tanksapka_69860873.html
Tanksapkával nagyon vigyázzatok, nekem is betegeskedett, erőltettem mint állat, a kulcsot tönkretette, aztán lehetett csináltatni 4000-ft-ért új kulcsot.
Sziasztok!Én is hasonló cipőben járok, mint Ti jártatok! A zárolajzás segít? Vagy tuti csere? :S Én nagyon szeretnék még 1 kulcsot a kulcscsomómon... Már egy ideje szivat, néha egész könnyen jön le, néha 10 perceket verekszek vele. Most utoljára már 2 benzinkutas nézte (és röhögött rajtam) , h mit művészkedek... Egy cseppet sem volt ciki amúgy... Én eltekerni nem tudom rendesen a csonkon, a zár még úgy ahoyg működik. Ez miért lehet? Elkoszolódott vmi? Kilehet (úgy értem, h szabad-e) most mondjuk csap alatt, majd jól be WD-40-ezni és vissza tenni. Vagy ezt hagyjam és csak simán olajozzam meg?