Hát igen. Ahogy mondod láttam már szakszervízben olyan gondolkodó arcot amiről beszélsz és látszott rajta, hogy f*ngja nincs hogyan álljon neki a dolognak.
De maradjunk a témánál.
Szerintem a legfontosabb, hogy ismeretség útján keress szerelőt(ket) és az is, hogy lehetőleg ne legyen túl messze.
Nekem mindenre van külön szerelőm. Futóműves, gumis, karburátoros stb.
Ugyanis az autószerelés (szerintem) túl bonyolult szakma, ahhoz, hogy egy ember fejébe beleférjen minden és minden tökéletesen megtudjon csinálni.
Hamár futóműről van szó, akkor azt javaslom ne a legolcsóbb helyet keresd - mivel az az autó lefontosabb eleme - és olyannal szóba se állj aki csak kézzel megrángatja a kerekeket, majd azt mondja "jó még ez apám". Mert nekem is ez volt, 4 szerelő megnézte, és az ötödiknél derült ki, hogy gömbcsukó, szilent, csapágy csereérett a kicsikém. Ez a szerelő már kedvemre valóan állt neki a dolognak, mert mikor mondtam neki, hogy mi lenne a gond, Ő erre felemelte a pajszert és alámászott a kocsinak és azzal rángatta minden irányba a futóművet. A mai napig hozzájárok ha valami gondom van, lelkiismeretes és nagyon fontos: IMÁDJA A SZAKMÁJÁT
Őt Homola Gábornak hívják és gyömrői. Ha kell megadom a számát.
Üdv Viktor