Van egy ismerösöm,akinek 5 éves fiestája van,és a munkájából kifolyólag nagyon sokat utazik vele.
Nos,ő azt mondta nekem,hogy a kötelező dolgokon kívül,még egyetlen fődarabot,drágább alaktrészt nem kellett benne cserélni.Ha jól emlékszem,kb 140000 km van benne.
A belseje még mindig újszerű,és külsőre sem egy lelakott verda a sok km ellenére.
Én is hallottam már,hogy nem annyira megbízható autó a fiesta,csak még olyannal nem találkoztam,akinek volt már gondja vele:)
Nekem anno amikor Fiat Bravot akartam venni,mindenki azt mondta,hogy :-ne vegyél,mert olasz,mert megbízhatatlan,rohadós,drága a fenntartása....stb,bla-bla
Én makacsul nem hallgattam rájuk,olyat vettem,és nagyon sok örömet szerzett nekem,minden komolyabb probléma nélkül,3 évig..... szóval ezzel csak azt akarom mondani,hogy hallgass a szivedre,De!!vásárláskor nagyon figyelj oda,és feltétlen vigyél magaddal legalább egy ,de inkább két hozzáértő embert...(mondjuk egy fényezőt,vagy kasznist,és egy autószerelőt)ne bízz a kereskedőben,és a saját szervizükben!!!
...És hallgass rájuk!
Hajlamos az ember szerelembe esni egy autóval,és nehéz lebeszélni róla akkor,de bízz az okosabbakban!
Ha ilyen hosszú távra tervezel,akkor mindenképpen légy óvatos,és körültekintő!
Remélem hamarosan fiestád lesz,és aktív tagja leszel a klubnak!
Üdv Lacccus