Sziasztok!
Nekem is MK4 es fiestám van! 1.25 Zetec!
Meg vagyok elégedve vele! mondjuk nem régóta van meg... kb 1 év (12.000 km)
Háát a fogyasztást azt mindig számolgatom... az elején, amikor még csak óvatosan ismerkedtem a géppel
akkor a legjobb az olyan éppen hogy csak 5 felett volt aztán volt amikor jó volt kicsit hajtani és minden fokozatban kihúzattam akkor olyan 7.6 körül fogyasztott, hosszútávon…. De volt amikor 9-et számoltam 2 tankolás között.
De akkor már úgy, hogy nyikorogtak a kerekek...meg sokszor padlóval megtem…
Pedig most új Michelin Energy gumik vannak fenn... és még kicsit magasabb is mint az eredeti.... 185/60/R14 de még így sem nevezném lomhának a jószágot...csak ki kell ismerni... jókor kell váltani és ami nagyon fontos sokszor pörgetni kell a motort!
Nagy autó után fájt a szívem amikor vezettem, hogy mennyire pörgetni kell, meg hangja van…de ez ilyen… (Nagyfater 406-os Peugeotja 3000cc ott nem kell nagyon váltogatni, csak nyomod a gázt és megy… ha pl előzésnél nem kapcsolsz vissza… akkor 5.be a 220 paci még így is huzza rendesen….)de neki 70 literes tankja van az én 40 literesemmel szembe…de kb ugyanakkora utat lehet megtenni mindkét autóval… szóval valamit valamiért!
De azért nálam (én legalábbis így tapasztaltam) azért már 2000 körül is húz a jószág... igaz nem F1 Mc Laren. De nem is azárt tetszett meg!