Sziasztok!!
Nekem ugyan ilyen kulcsom van!! És most én is szívok vele! Beázott a tetőm (ez egy hosszú történet) és a kárpit is átázott, ahol a jeladó/vevő van! Tehát! Programozni elvileg tudom, hogy hogy kell! Levan írva a kis könyvben amit kaptam az autóhoz! (mondjuk nekem eddig 1X sikerült, akkor is bátyámmal barkácsoltuk
) De elvileg kell, h legyen immos kulcs a gyújtáskapcsolóban, 0-ból 1-be kell fordítani, miután órában van világítás, vissza 0-ba, akkor vmi jelzőfénynek kell, h világítson 30 mp-ig. eközben tudod programozni!! A szimpla 3szöget folyamatosan nyomod, majd a kulcs lámpája világit, ezután a dupla 3szöget 3X (közben nyomod a szimpla 3szöget végig) elvileg ha ez megvan a műszerfalon és a kulcson lévő lápácska egyszerre villog és úgy fejezed be, h a gyújtáskapcsolót 2-be fordítod!
Csakhogy! Nekem most nem akarja az igazat! Akárhogy is próbálkozok, nem marad égve félpercig az a nyamvadt lámpa! Az utólagos bicskakulcsról (
www.bicskakulcs.hu ) mit tudtok? Van valakinek már tapasztalata erről? Nem zavarja az infrás rendszer? Én ilyenre szeretném cserélni+riasztó! Azért főleg, mert ezen van külön csomagtér nyitó gomb! (és mert az egyik mániám a bicskakulcs
)