Biztos hogy a panel a hiba mert mint irtam van jo panelem is.
Direkt igy vittem be müszerészhez(mivel én ehhez nem értek) hogy hátha a jot összetudja hasonlitani a rosszal és kiderül mi lehet a baj.
A fütéscsapom meg uj(bár a régi sem elromlott csak fogta magát és letört az egyik csöcse amire a bemenö vizcsö megy) és mivel nincs klimám(bár a panelem klimás mert csak olyat találtam mikor kellett) az se növeli a hibák számát.
A hiba hogy hidegre tekerve is csak meleget fuj.
Jo panellel müködik a hideg és a meleg is rossz panellel csak meleg levegöt fuj hiába állitom hidegre a levegöt.
Volt itt már tanács hogy potméter romlik el benne.
Nálam nem az a gond potmétert tekergetve szépen változik az ellenállás ahogy kell.
Az uj panel horror áron van sima panel 60ezer klimás panel 75ezer.
Egy bontott panel ugy 6-8ezer ft között van.
Viszont abba az a riziko hogy ugye 15éves a panel bármikor elromolhat.
Már jártam igy megvettem bontva és 1hét mulva csak meleget fujt hidegre állitva is.
Garancia meg nem lesz egy 15éves panelra.
A mostani panelem még birja, de jobb lenne ha kiderülne mi romlik el bennük.
Mert ha javithato lenne akkor azért csak egy uj alkatrész kerülne bele ami kibirna jopár évet.
Facebookon a puma csoportban is ezzel a problémával küzdenek a tagok meg ugye itt fiesta weboldalon is elég sürün téma ez.
Meg ugy olvasgatva kb. egész Europa ezzel küzd.
Ugyhogy most keresek paneleket hátha több rosszbol kiderül mi a hiba.
Mert ha kiderül esetleg mi a hiba és mindegyiken az volt akkor van elörelépés.
Ha mindegyiken más lesz a hiba akkor hiába irom le hogy nekem mi oldotta meg a gondot lehet másnál nem az lesz.
Sajnos van a panelen elég sok kis biszbasz ami elromolhat.
Gondolom aki a potmétert irta annak az romlott el sajnos nálam nem az a hiba, pedig azt még én is betudnám forrasztani és csak 120ft egy olyan potméter.