Author Topic: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határidők"  (Read 104745 times)

laca08

• Guest
Re: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határidők"
« Reply #60 on: 2006 November 21, 16:09:32 pm »
Sziasztok!

Ha minden jó megy akkor jövő pénteken meglesz a kicsi kocsi. Már Budaörsön van a vámraktáron. Szerintetek reális az átadás időpontja?
1.4-es Ghia Sea Grey, nyolcküllős 15'-os felnikkel
Már elég régóta várok rá még augusztusban rendeltem.

Tomakyn

• Guest
« Reply #61 on: 2006 November 21, 20:06:06 pm »
Az attó függ,hogy hitel vagy KP.

tarzi

• Guest
« Reply #62 on: 2006 December 29, 09:50:44 am »
a januárra igért fresh plust átvehettem 2006.12.28-án.....    nagyon,nagyon

djbalu

• Guest
« Reply #63 on: 2006 December 29, 13:44:42 pm »
az  jóóó teljesítmény a Fordtól.
Sok sikert az új autóhóz. Ha tuningolnád majd jelentkezz nálink is.
Balu
« Last Edit: 2007 January 01, 17:42:23 pm by viktorwrz »

TetkósKA

• Guest
« Reply #64 on: 2007 February 16, 13:06:16 pm »
Gratulálok az új géphez, balesetmentek kilómétereket!
A miénk még nem akar megjönni, most már kezdek bepipulni. Állítólag okt.20-án legyártották, de még nem érkezett meg az országba, azt sem tudják megmondani, hogy hol van. Pedig telefonálgattak egy kört. Azt mondják, hogy simán itt lesz a jövő hétvégéig. Nagyon kételkedek én ebben.... ???

Sziasztok Mindenkinek!

Csak most csatlakoztam, ezért "nyúlok vissza" ehhez a régebbi témához. Érdekelne, hogy hol rendeltétek az autót, melyik ez a hitegetős kereskedés?
Igazából sajnálom, hogy alig írta le valaki, melyik kereskedésnél rendelte. Nagyon kíváncsi lettem volna a tapasztalatokra, mert sajnos nekem csak nagyon rossz van. Igaz, hogy 2005.10.15-én vettem át az autómat, de azt a tortúrát és átb...st amit ott műveltek velem, soha nem fogom elfejteni!!
A szigetszentmiklósi és csepeli Autonett kereskedésekről van szó.

Offline Kuti

• Lacos
  • A mester
  • Segített?: +33/-4
« Reply #65 on: 2007 February 16, 13:22:36 pm »
nem tudom hogy ebben a topikben leírtam-e de én az Ivanics Méhészutcai boltjában vettem és a kocsi vételénél nagyon megvagyok elégedve! igaz raktár készletes kocsi, de közel 1 hét volt a várakozás a kiszolgálás pedig 5-ös! ( a szervizükről ez nem  mondható el:)
Astra vagy Fiesta!?
ui.: Saját helyesírási hibáimért előre kérek elnézést! :D

kaszi

• Guest
« Reply #66 on: 2007 August 17, 13:23:52 pm »
Sziasztok!

Június 12-én rendeltem meg egy 1.25-ös FreshPlus-t (Tango Red, 6,5x16"os, 12 küllős felni, digit klíma, fűthető tükör+első szélvédő, stb..). AKkor 8 hetet ígértek, de "biztos, ami biztos", írjunk 9 hetet a papírra. Persze, miért ne... A plusz egy hét most 14-én járt le, és az az infóm, hogy 10-én gyártották csak le. Azt mondták, gyártástól kb 2 hét, de azóta már 2-3 hétről is volt szó, sőt, mivel apu a kereskedésben mosatja a sajátját, rákérdezett a "főnöknél", aki azt mondta (idézem): "nyugodjunk meg, van, aki fél éve várja az autóját". Hát rögtön megnyugodtam.
Szerintetek ha a papíron az szerepel, hogy "várhatóan 14-éig telephelyére szállítja", akkor ugye jól gondolom, hogy jogilag semmi esélyem belekötni...?
Ha mégis megpróbálnám /meg fogom  8)/, akkor szerintetek milyen mértékű igényeim lehetnek?
Más: a fent említett felnit rendelve szerintetek nyugodt lehetek, hogy a már meglévő (gyári) 14"-es téli acélfelni rá fog menni? A kereskedés szerint igen, de én már senkiben nem bízom... :D

Köszi!
kaszi

Dipper

• Guest
« Reply #67 on: 2007 August 17, 14:31:53 pm »
Jól gondolod!Szerződésszegésért már perelni szoktak!Fenyegessed meg a szalont,hogy szerződésszegésért bírósághoz fordulsz,ha 5 munkanapon belül nem kapod meg az autót!Ha nem megy,akkor ügvédi iroda! 1 ien mértékü fellépés vagy 1 hivatalos levél csodákraképes!
Faterom is hasonlóképpen kapta meg az új 1.6-os dinamique pluss extra Cliocskát!

kaszi

• Guest
« Reply #68 on: 2007 August 18, 09:56:48 am »
Az igény mértékére és a felniméretre valaki valamit..?
Köszi!

Offline Rebel

• Látott már fiestát
  • Segített?: +2/-0
« Reply #69 on: 2007 August 18, 13:34:51 pm »
csak 1tipp.

Egyszerű a dolog.
határozott fellépéssel megkérdezed hogy mit tudnak neked felajánlani
a késés miatt. pl(digitklima stb.)
vagy különben elállsz a szerzödétöl mivel nem szállitották le az autót a szerzdösben leirtak szerint.

kaszi

• Guest
« Reply #70 on: 2007 August 21, 16:43:14 pm »
Egy kis update a Fiestám késéséhez: ma voltam bent és - most figyeljetek - a 10-én legyártott autó (amit 7-én már meg kellett volna kapnom...) még ott van a gyárban. Kiadtam magamból mindent és erre nagy nehezen kaptam 90e Ft kedvezményt a 3 milliós autóra. Szerintetek...? Botrány... Ja és senki nem tud semmit, HA ezen a héten elindul az autó, akkor még két hét. HA...

Dipper

• Guest
« Reply #71 on: 2007 August 21, 17:30:23 pm »
Az!Menny be minden nap kiadni a feszültséget! :-X
Fenyegetőzz is!adj bele többet!!!! ::)

kaszi

• Guest
« Reply #72 on: 2007 August 21, 17:51:04 pm »
Az egyetlen bajom, hogy ismerősöm az értékesítő és így már nekem ciki cseszegetni, de hát nem az ő hibája... Pedig hányszor megfogadtam már, hogy ismerőssel nem üzletelek...  :-\

kaszi

• Guest
« Reply #73 on: 2007 August 21, 17:53:06 pm »
Ja és ma már dühömben majdnem megvettem egy raktáron lévő OFFtopic gyártmányú és típusú autót...
« Last Edit: 2007 August 21, 21:17:36 pm by kaszi »

kaszi

• Guest
« Reply #74 on: 2007 August 27, 20:30:05 pm »
Na...bár sok embert úgy látom nem érdekel, azért leírom - kitartó vagyok... :D
Szóval ott tartunk, hogy talán jövő hétre megjön az autóm. Viszont lealkudtam 90e forintot, plusz az első szervizem árát, mert a szalon saját bevallása szerint már nullán van az autómmal, többet képtelenek engedni...
Hát ennyi.

A gumik/felnik méretére még mindig nem tud senki semmit mondani? Vagy másoljam be egy másik topicba? :P :D