Author Topic: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határidők"  (Read 104834 times)

Offline sdavid

• A mester
  • Segített?: +60/-23
Re: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határidők"
« Reply #135 on: 2008 April 01, 15:38:01 pm »
Grat :) Az tény, hogy most jönnek a legnehezebb napok. Az utolsó három napban nem vagy alig aludtam (és akkor is a kocsiról álmodtam) :)

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
  • Segített?: +0/-0
« Reply #136 on: 2008 April 01, 19:46:33 pm »
Gratulálok és kivánok sok türelmet! Az tuti hogy ez a legnehezebb időszak  ;) Az enyémet tegnap tették hajóra és úton van apucihoz  :D remélem holnap hívnak, hogy itt van bár nem tudom Kölnből meddig tart az út hajóval. Ha kell elúszok érte csak legyen már meg... ;D

norbert8210

• Guest
« Reply #137 on: 2008 April 01, 20:13:10 pm »
Sziasztok,ez még csak a kezdet a legrosszabb mikor hívnak hogy gyere vedd át az autót!eddig oké,oda érsz megmutatják ülj bele tapogasd meg ez már a tied,de mennyünk be intézni az utolsó formaságokat ezt nekem 1,5óráig húzták.majdnem széttörtem a széket hogy mehessek már gondolhatjátok ez a kis idő már utolag,a kereskedésben egy örökké valóságnak tűnt.de mikor megkaptam a kulcsokat indít gázt neki irány haza jó nagy kerülővel de gyorsan.Azóta nagyon összeszoktunk nagyon szeretem,bááááár eleinte az erejével nem voltam kibékűlve pedi 1,6-os de 1   xr2iből űltem át,de itt sokan mondták hogy még van benne rejtett erő ami a szép bejáratás után előbújt mint bennem is a kisőrdög.he-he Kívánok nektek is hozzá ennyi örömöt amit én éltem,élek meg a fifikkel,
Kítartás minden várakozónak!

Offline sdavid

• A mester
« Reply #138 on: 2008 April 01, 20:22:51 pm »
Nekem rosszabb volt, előbb kellett a papírmunkát elvégezni, miközben tudtam, hogy egy fallal odébb vár a kocsi :)

Kiccsákány

• Guest
« Reply #139 on: 2008 April 02, 07:44:55 am »
Én addig alá nem írok semmit még meg nem simogathatom a kicsikét! (Mondom most...) Egyébként köszönöm a grat-okat, Gyurgyo neked pedig jó szelet!
« Last Edit: 2008 October 28, 22:37:28 pm by viktorwrz »

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #140 on: 2008 April 02, 10:03:06 am »
Köszi!
De most komolyan: tényleg ne írj alá semmit ameddig nem láttad.Ha már megvannak a papírok egészen más helyzetben tárgyaltok majd.Nézd át minden benne van-e és úgy ahogy rendelted.Esetleg kisebb sérülések? Dolgoztam autószállítmányozási cégnél és láttam amikor meghúztak véletlenül kocsikat!Az aláírás előtt kell ezt jelezni, mert utána már tök nem ugyanaz az ábra.Itt a fórumban is írta valaki, hogy nem kapott meg ezt azt a kocsiba:alufelni, kék belső piros kocsiba, nem volt automata klíma stb. Mindenképpen nézd meg az aláírás előtt.Írtam a rétegvastagságmérőről is nemrég.Az nem hülyeség ám!Lehet, hogy borult vagy sérült szállítás közben az autó és ha újra lett fényezve utólag be nem bizonyítod hogy nem te törted meg. Havonta több ilyen is történt azon a telepen ahol melóztam.Igaz volt vagy 5-6ezer kocsi is ott.Úgy vedd át mint ahogy ők vennék be a Te kocsidat!Ők is megnéznének mindent. Én bizomy még föl is emeltetem majd :-X Látni akarom mi van alatta.Én vagyok a vevő és az én kocsimról van szó!Én mondom meg mikor vagyok elégedett.Én ugatok ők meg ugrálnak ;D Ha már átvettem és utána találok valami gebaszt azt már a rosseb megedte...Az ügyintézésből kiindulva hónapokig reklamálhatnék mire mozdulnának valamit. Na szóval csak keményen.Ők vannak értünk és nem fordítva ;)

Gyurgyo

Kiccsákány

• Guest
« Reply #141 on: 2008 April 02, 12:40:47 pm »
Köszönöm a tippeket. Ilyenekre felhívták már mások is a figyelmemet. Egy kolléga pár napja vette át a Fusionját, és abból is kimaradt a könyöktámasz, illetve gond volt az ajtó gumival. A törés és újrafestés, az nagy szenyóság! Erről érdemes lenne egy jogászt is megkérdezni...
Más, írtad/írtátok, hogy hajón jön a verda. Erről nem is tudtam. Lehet erről valahol többet is megtudni?
Mégegyszer köszi, résen leszek  :o !

Offline sdavid

• A mester
« Reply #142 on: 2008 April 02, 18:04:32 pm »
Én ugyan a banki papírokat meg hasonlókat aláírtam a megtekintés előtt (lehet, hogy hiba volt), de az autó átvizsgálásái papírjait (hogy minden megvan-e), azt csak a megtekintés után írtam alá. De igazatok van! Elsőként nézzetek meg mindent!

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #143 on: 2008 April 02, 22:05:54 pm »
És csak a hangszórókat cserélted ki? A fejegység maradt a régi? Én karos távírányítóval kértem a gépet és gondolom az csak a gyári fejegységgel működik azért kérdezem. Egy hangszórócsere már segít? Kb mennyibe van egy ilyen csere?

Köszi

Gyurgyo

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #144 on: 2008 April 02, 22:08:23 pm »
Upsz. Ez rossz helyre ment.Bocsi.

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #145 on: 2008 April 03, 14:18:38 pm »
Hétfőn hajóratették a kocsit Kölnben. Ma csütörtök van és még sehol semmi. Tán árral szemben jön  vagy fáradtak a gályarabok. Nem tudom. Jövőhétre igérték az átadást. Hát marhára kiváncsi vagyok!  >:(

BPeti

• Guest
Re: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határid?k"
« Reply #146 on: 2008 April 03, 23:22:12 pm »
Ez elvileg belefér, mert itthon még m?szakiztatni kell, rendszámot intézni, miegymás és hát a bürokrácia nagy úr  :notworthy: Már nincs sok hátra! :)
« Last Edit: 2008 October 28, 22:38:12 pm by viktorwrz »

Offline bitmester

• Vezetett már fiestát
  • Segített?: +1/-0
« Reply #147 on: 2008 April 04, 07:29:52 am »
Azt tudod, hogy Kölnből melyik irányba indult?  :-X

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #148 on: 2008 April 04, 09:04:33 am »
Hát...szerintem Grönland felé árral szemben és evezővel. :P Ennyi idő alatt már csak a folyós sodrása is idehozza nem? Tudom. Türelem. Lehet, hogy szépen lassan de biztosan megháborodok ::)

Offline bitmester

• Vezetett már fiestát
  • Segített?: +1/-0
« Reply #149 on: 2008 April 04, 09:58:33 am »
A miénk ott állt a kereskedés udvarán, mert az ügyintéző elment szabadságra. Más meg nem foglalkozott velünk.  >:( >:( >:(  ???

A régit meg elvitték mint a szél  :notworthy:

Mi meg ott voltunk kocsi nélkül  :-\