Üdv, azóta kicsit módosult a tünet. Rájöttem, hogy tulajdonképpen 30 és 40 között rángat az autó csak. (ugye ez nekem mindig 2. sebességi fokozat volt). Gyorsulásnál , lassításnál, 1-2-3-4 sebességi fokozatban szintúgy mindig 30 és 40 km/h között. 1. szervizben a gumit vélték hibásnak. Irány a gumiszerviz, centrírozás, szakértő: " Felnik és gumik rendben vannak, ennyitől nem rángat az autó" Mikor a centrírozó gépen volt láttam, hogy egyik gumi sem tökéletes. Mindegyik mozog picit, de csak tényleg picit oldalirányban, vagy fel-le. Ezek után elvittem egy másik szerelőhöz is, szintén ment vele, kipróbálta, meg se nézte az autót, de már mondta, hogy 100% , hogy gumi. (vagy felni). Indok a következő: üresben az autó 30-40 között olyan, mintha tojásokon menne. AZ autón most téli gumi van. Ha veszek egy új nyári gumi szettet, és nem szűnik meg a "rángatás", akkor kidobott pénz, nem is kevés. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha lenne olyan jó barátom, akinek van Ford Fiestája, és kicserélnénk a kerekeket, hogy megnézzem, velük rángat-e. Apropó, 90től rezeg picit a kormány, de a kerék ki van centrírozva. Van valakinek valami ötlete, hogy kellene ezt a problémát megoldani?