Sziasztok!
A kérdés előtt némi előzmény. 2004-es Fiesta 1.3 Comfort. Kértem a szerelőnél, hogy mossa át a hűtővíz tartályt, mert centi vastagon állt benne a rozsda. Ez meg is történt, de az első út után a földön landolt a hűtővíz. Visszavittem a szerelőhöz. Tulajdonképpen rotyogott benne a víz és a sapkánál kinyomta. A műszerfalon nem volt visszajelzés. Megtörtént a termosztát + ház csere, illetve néhány cső, melyeket szintén szétmart a rozsda. Nem javult. Vízpumpa csere (le volt törve benne 2 lapát). Nem javult. Végül hengerfejtömítés lett a vége. Ettől most gyönyörűen megy az autó (mint ha új lenne), viszont csak légkondival, mert nem kapcsol be a ventilátor. Ehhez még megy vissza villamosságis szerelőhöz, de addig kell használnunk. De legalább nem forr. Viszont újra eltűnik belőle a hűtővíz. 30 km-en 1 liter. Amit észrevettem, hogy viszonylag elől látható a földön a víz jobb oldalon, időnként foltokban a hűtő alatt. Lehet lyukas a hűtő?
Ha ez ezek után teljesen egyértelmű lenne, akkor elnézést a kérdésért, de nem értek az autókhoz.