Szia Thunder!
Kérdésedre válaszolva spray-vel fújtam a felniket! meg spray-s lakkot is használtam!
Az egyik 5 betűs gazdaságos áruházban vettem! Volt többféle színben! 1.800 Ft egy flakon szóval szerintem nem ily olyan vészes, főleg hogy mind a 4 felnit lefújtam jó erős 3 rétegben és még kb egyharmada megmaradt!
Nem hiszem hogy megenné az aksikat... Hibernált állapotban egy gépnek nagyon kicsi a fogyasztása...
Mondjuk a winyó az macera... de a laptopos cuccok azok jobban bírják... de ha nincs odacsavarozva a kasznihoz, hanem mint ahogy már egyszer valahol láttam (már nem tudom hol) négy kis rugóval volt kifeszítve a vinyó... és azok elnyelik a rezgést...
De mondjuk van egy áthidaló megoldás a winyó problémára! Pl egy nagy méretű memóriakártya, van pendrive!
Egy kisebb rendszer +1-2 program számára már 2 Giga is elég!
A lámpasötétítésről annyit kell tudni, hogy szintén ott vettem direkt erre készített spray-t! Majd a régi törött lámpámon kipróbáltam hogy menyire sötétít! Meg hogy mennyire látszik át... és végül 5 réteg után már full fekete volt... De ezeket csak olyan 2 rétegben fújtam le... De mondjuk a felső felét, ami csak a csomagtartó felnyitásakor látszik azt kicsit több rétegben....
Szokásos módszerrel olyan 20 cm távolságból kereszt szórással... de ezt gondolom nem kell magyarázni...
Majd nem tetszett hogy olyan matt lett és abból a lakkból fújtam rá még 2 réteget, amit a felnikre vettem... és most csili-vili.
És még a lakk kicsit kapcsolatba lépett a festékkel és így kicsit világosabb is lett, amit nem bánok így utólag, mert az index, meg minden jobban világít!
Szóval ilyen matt lett csak a festés után:
A felső részét így festettem le:
És most ilyen lett:
azért van kis különbség!