Van eszük, az biztos.
Igazad volt, úgy néz ki az antennával van gond. Ha megérintem a talpánál, egyből tökéletesen szól.
Le lehet tekerni az antennát, vagy az csak a talppal együtt jön le? Próbáltam, de nem sikerült.
Említettétek az antennaátalakítót. Ilyet hol találok? Hiába túrom a netet, csak ISO csatlakozót találok.
Szia!
Én a múlthéten cseréltem le a gyári kazettás rádiót.
Azért kellett, mert valami érintkezési probléma volt, rádió adást nem fogott be. Az elején még igen, ha egy egy nagyobb döccenőbe belementem. (Egyszer szívbajt hozta rám, elfelejtettem, hogy bekapcsolva hagytam a rádiót, majd egy 20-30 perc múlva, egy kisebb kátyú után egy férfihang elkezdett beszélni...)
Szóval először én is rámértem az antenna vezetékekre, drót, stb, semmi. Vettem egy új antennát a tescoba, azzal sem ment. (Azért kellett új antenna is, mert rá volt rohadva, csak fogóval tudtam letekerni, de csak ugy sikerült, hogy közben széttört a gumiburkolat)
Végül vettem én is egy rádiót, beépítőkeretet, iso átalakítót. És ugyanitt, ahol vettem az iso-t, tudtak adni hozzá antenna átalakítót is. 300 Ft
Miskolc és azt hiszem a cég: carhifi. 2-3 ezerért ajtónként hangszórót is raknak be.
Kb fél óra alatt beraktam a cuccot és tökéletesen szól.
Szóval ilyen helyen vagy valamilyen elektronikai szaküzletben érdeklődj átalakítóért.
Üdv!