Author Topic: Kulcsfelprogramozási probléma  (Read 3277 times)

Offline msi

• Ült már fiestában
  • Segített?: +4/-0
Kulcsfelprogramozási probléma
« on: 2014 November 26, 14:49:26 pm »
Sziasztok, a következő problémám lenne: van két gyári kulcsom (immos, távirányítós), ha felprogramozom (4xszer gyújtás fel-le) az második kulcsot akkor az első kulcsnak nem ismeri fel a távirányítóját (az immo ok, a kocsi is elindul vele), ha viszont az első kulcsot programozom fel akkor a 2. számú kulcsnak a távirányítási funkcióira nem reagál az autó (motorindítás, immo az ok). Tehát mindkét esetben egyszerre csak egy kulcsot lát aktívnak az elektronika (a távirányítás szempontjából), a kocsim Alzheimeres lenne  ;) ?

Valakinek valami ötlete, tapasztalata?

RyAn

• Guest
Re:Kulcsfelprogramozási probléma
« Reply #1 on: 2014 November 26, 20:04:12 pm »
gyujtas 4 fel le + nyitást nyomva programozva sem ismeri fel?

Offline msi

• Ült már fiestában
  • Segített?: +4/-0
« Reply #2 on: 2014 November 27, 11:22:44 am »
Igen próbáltam a gyújtást 4x fel-le, felismeri az új kulcsot (távirányító is működik), viszont ebben az esetben a másik (előzőleg beregisztrált) kulcsnak a távirányítás funkciója nem fog működni.

RyAn

• Guest
« Reply #3 on: 2014 November 27, 12:50:36 pm »
nekem mondeo 2 modul van fiestaba meg pumaba is. fiestaba nincs immo, pumaba viszont igen mind2re feltudom tanitani. nem lehet hogy ez valami vedelmi funkció az újabbakba ?

Offline Tamás

• A Fiestás
  • *
  • Segített?: +8/-0
« Reply #4 on: 2014 December 09, 10:41:01 am »
Sziasztok! Szerintem.Magát a kulcsot, záráshoz számítógéppel lehet hozzátanítani.
Eddigi autóim:
Alfa Romeo 75 2.4 TD 1990
Ford Fiesta 1.4 TDCI 2008 Fresh Plus
Jelenlegi autóm:
Ford Focus 1.6 TDCI 2010 Fresh

Offline Pocok

• A mester
  • Segített?: +45/-1
« Reply #5 on: 2014 December 09, 16:35:52 pm »
tedd bele az 1. kulcsot. gyujtás 4× fel le. sípolás... nyomd meg az 1. kulcson bármelyik gombot. majd a 2. kulcson is. mind a2× sipolást hallasz. programozás kész és működik mindkettő