és mit érsz el vele ha megtudod ki a beszállítója a gyárnak? semmit! gyertyát az NGK gyártja a kuplungot a LUK a többit is nagyjából tudom de tök értelmetlen erőlködni csak példa luk kuplungszett drágább mint ha cromaxba veszed gyári fordként akkor mit akarsz?
Kedves Pityke,
Köszönöm, hogy az általam felsoroltakból megadtad a gyertya gyártójának a nevét, legalább ennyivel közelebb vagyok.
Viszont amit én nem értek, hogy miért nem érted, amit szeretnék?? Pedig leírtam. Csak pár hozzászólással fentebb el kellett volna olvasni. De leírom még egyszer: Van lehetőségem féláron alkatrészeket beszerezni. De mivel weben kell megrendelnem adott márkák közül, amikre nincs odaírva, hogy a "Ford Fiestában gyárilag ezeket rakták bele", ezért bátorkodtam feltenni a kérdést. Mert ellentétben veled, én az élet nem ezen az oldalán szereztem tapasztalatokat.
Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy akit zavar ez a téma vagy hülyeségnek tartja, az inkább csak olvasson és röhögjön magába, de ne legyen leereszkedő! (én egy kicsit annak éreztem a hozzászólást)
STYLEAIR,
Köszönöm a hozzászólást. Jó látni, hogyha megértik az ember igényeit.
Illetve a linkeket is köszönöm. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jönnek jól ezek az oldalak.
Üdv: Katsu