Szia! Köszönöm a válaszod. Én magam is műszaki ember vagyok. Már cseréltem más típusú autókban vezérműszíjat, ezeknél a pozíció jelekhez kellett állítani a vezérlést. Nemigazán értem, hogy a főtengelyen lévő vezérműtárcsa miért nem ékes, a vezérlés beállításához teljesen elegendő ha a vezérműtengelyeken elforgathatók a vezérműtárcsák! Ez jó ötlet, hogy bérelni vezérlés rögzítőt, majd érdeklődöm. Elég messze lakom tőled így a személyes segítségedet nem tudom igénybe venni, azért köszi. "Amúgy kiveszed az önindítót és ott is egy lószerszámmal tudod megakasztani." Milyen lószerszámra gondolsz? Ha esetleg nem tudok vezérlés rögzítőt bérelni, illetve 10ezer-ért nem vennék egy laposvasat és egy m10-es csavart. Gondolom lelehet gyártani van fémeszterga. Egy orosz nyelvű leírásban a csavart M10-es 38.3mm hosszúnak írják le, és a vége 7mm átmérőre le van esztergályozva. Ez a méret jó lehet-e? Lényegében az 1-es henger felső pozícióba állítását szolgálja. Szeretném magam megcsinálni, érdekel a dolog.