Author Topic: autoradio  (Read 3626 times)

Offline slycer01

• Hallott már a fiestáról
  • **
  • Segített?: +0/-0
autoradio
« on: 2014 April 14, 10:17:09 am »
Sziasztok. Vettem egy Sal vb3000 nevezetu radiot es beszereltem a fityesbe persze kabelt vettem akimel betudjam szerelnies sikerult is de utana fellepett nalam egy olyan hiba, hofy mikor aramala helyezem az en nascaromat es a radioba Usb-t dugok es arrol megy a zene akkor recseg a hangfal mrg sipol de mikor mar gyujtast adok ds megyek az autoval szep tisztan szol.. es nem jovok ra mibaj lehet...az antenna nincs bekotve mivel nem paszol a dugo amit most rendelek utolag hozza es neme az zavar be jh nincs bekotve...

Offline tarjoska

• A mester
  • Segített?: +52/-0
Re:autoradio
« Reply #1 on: 2014 April 14, 11:41:34 am »
mit értesz az alatt, hogy áram alá helyezed? ha gyújtás nélkül van csak baj, valószínűleg kevés az áram neki.

Nem cseszegetés, de a vesszők és ékezetek használata a szemnek is kellemes, nem beszélve egyéb hasznos hozadékokról...  ;)
A "tiszteletbeli szokásos" by Csipi

Offline slycer01

• **
« Reply #2 on: 2014 April 14, 17:34:18 pm »
bocsi csak mobilról irtam ott meg elég húzós az ékezeteket irni :( ... de mellékesen arra gondolok, hogy áram alá helyezem mikor bedugom a kulcsot és 1es-re forditom a kulcsot esetleg 2es-re... De gyujtas után is teljesen mig nem indulok el az autoval addig recseg.. de ha mar megyek vele XY sebességel már csitul és szól

Offline tarjoska

• A mester
« Reply #3 on: 2014 April 14, 17:47:55 pm »
akksi/generátor jó?

Offline slycer01

• **
« Reply #4 on: 2014 April 18, 18:29:23 pm »
Igen :)

Offline slycer01

• **
« Reply #5 on: 2014 May 28, 22:53:19 pm »
Az előző problémám szerencsére elmult most viszont előjött egy masféle recsegés. Ugyebár Aux kábellel mobilról hallgatom a zenét és mikor a mobilon ugrik a szignál vagy aki ép velem utazik (baratnő) bekapcsolja a mobilját a internetet akkor elkezd összevissza recsegni a hangfalok. AZ eredeti rádional ( 4500 RDS eon) nem volt tapasztalható ez :/

Offline tarjoska

• A mester
« Reply #6 on: 2014 May 29, 06:38:26 am »
tegyél a rádió betápja elé egy zavarszűrőt, kb 1500-2000Ft

Offline slycer01

• **
« Reply #7 on: 2014 May 29, 20:44:29 pm »
Köszönöm :) remélem megoldja ennek a zavaró jelenségnek a megjelenését mert elég idegesitő mikor csendesen hallgatom a zenét és csak bekattog :/

Ui.: Mk6os 2005-ös fiestába az első kettő vagyis a söfőr / anyosülési hangfalok milyen nagyságúak? 5x7 / ? W