Nos, a segitseget koszonom szepen, azert sikerult a mutatvany...
A sony fejegyseg ugye bekereult korabban,ezt irtam.A hangszorokat is beoperaltam, dekopirral kivagtam, becsavaroztam, es jott a a meglepi: Az auto be volt mar vezetekelve korabban, csak kiszedtek a hatso hangszorokat,a veztekeket meg eldugtak. En meg megtalaltam oket a jobb hatso ules melletti takarolemez alatt.. Elso korben csak bekotottem oket, es orultem. Aztan kicsit rendbetettem, rendes vezetekelest csinaltam a kalaptartoba, meg a nagyszeru otletet kovetve csinaltam csatlakozot en is, h ki lehessen venni a kalaptartot,ha muszaj. Majd csinalok kepeket, s beteszem,vagy linkelem...
Mult hetvegen meg kibanyasztam a CD-tarat is. Ehhez vegig a burkolat alatt ki kellett huznom a kabeleket. A tapot visszakovettem a vastag kabelkorbacsig,de onnet nem ment, igy elvagtam, leszigeteltem. Arra van valakinek tippje, h mi lehet a bibi,ha a CD tar nem jatssza le a cd-t? Beolvas,de semmi egyeb..
Nos, kesz a zene, szepen szol, durva /nekem/ basszussal, olcson, es elvezhetoen. a kepeket majd probalom megmutatni:)