Szia!
Háát nekem csak annyiban jelentkezett a dolog ("csak") hogy ha valami úthiba volt akkor elvitte valamerre a kereket.... mindig 2 kézzel kellett kapaszkodni a kormányba...
De én a rossz útra fogtam mindig, meg hogy ilyen vacak vályúkat taposnak az útra... meg ha véletlen valamilyen kis úthibát eltaláltam akkor majdnem elharaptam a nyelvem
Csak hát itt jön megint a bizalom kérdés... meg fél éve volt szigorított műszakim.... és hát mondták, hogy egy jó darabig nem kell majd költeni a kocsira, mert jó állapotban van... csak max gumit azt vegyek rá...kereskedő meg mondta, hogy hát ez kis autó kérem ez ilyen pattogós...
Most hogy kész már egy kézzel is....
szinte álom.... pedig most még nagyobb meg szélesebb kerekeket is tettünk fel!
Amúgy meg úgy állapítottuk meg, hogy gáz van hogy felemeltük a kocsit... és kotyogott a kerék....fel-le... ez volt a szilent...meg a toronycsapágy... a lengéscsillapító meg látványos volt, mert látszott az olaj az oldalán!
amúgy szerintem tételekre lebontva nem olyan drága!
16.000 a lengéscsillapító/db (mert speckós gólyaláb kell)
a szilentek 1-2.000
toronycsapágy se sokkal drágább...
csak nekem gyorsan kellett a cucc és futárra hozatták du-ra... az is pár ezer... meghát a munkadíj...futómű beállítással, meg mindennel együtt...
lehet nem volt a legolcsóbb, de bennük megbíztam és nagyon rendesek voltak számlát is kaptam....
De minden ellenére nagyon meg vagyok elégedve a kicsikével! Nem cserélném le!
Egyszer úgyis eljött volna az ideje! inkább most essünk túl rajta hogy volt valamennyi pénzem.