Sziasztok!
Háát pénteken rám hozta a frászt a verda!
Nem akart indulni és mire nagy nehezen összeszedte magát, akkor meg elég durván dadogott + ugrált a fordulat olyan 1.800 és 500 között!
Majdnem úgy volt hogy a melóhelyemen maradok!
Minden csatit széthúztam majd WD-40-nel összeraktam. Csak pont az alapjárat motorját felejtettem el!
Majd 2 után elindultam szerelőhöz... olyan 3.000-es fordulaton
(mert alapjáraton nagyon fulladozott szegény! kereszteződésben is előre nézelődtem nehogy nem kelljen állni) Majd beértem (kb 300 m volt, de ahogy kanyarodtam be hozzájuk, és levettem a gázról a lábam már azoknak fulladozott és alig fogott a fék, meg a kormány... volt para hogy elviszem a kaput!
Végül azt mondta a szerelő srác, hogy 3 dolog lehet ezeknél a mociknál.... vagy a levegő hőmérséklet érzékelő, vagy a légmennyiség mérő... vagy az alapjárati motor...
Odajött még egy srác és kihúzták az alapjárati motor csatiját.... és lefulladt... megfújkáltuk visszadugták és megint dadogott, de épp kimondta a srác hogy inkább vigyem szervizbe, mert ott pikk-pakk megnézik mi lehet a gázos... azonnal szépen folytonosan kezdett járni a moci... és azóta sincs semmi gond!
De a héten mindenképpen elviszem a Ford-hoz!
Majd beszámolok!
Amúgy ha aksitól van az hogy hidegen nem húz hanem visszatorpan, amikor gázra lépek akkor én is cserélek, mert szegényke kicsit oda van! Gondozás mentes, szerintem már sav nem nagyon van benne. Generátorom tökéletes állapotban van! Tölti rendesen az aksit!
De majd ha tudok valami konkrét választ akkor feltétlenül szólok, mert szerintem ez mások problémására is megoldás lehet!