Sziasztok!! Tipikus probléma szerintem, nekem sem éri el a motor az üzemi hőfokot, sőt még nyáron a kánikulába sem, ha városba járkáltam megálltam ilyenek, akkor melegedett, szépen lassan, elindultam pl. másik városba. 120-as tempó szépen lassan kezdett lehűlni olyas annyira hogy vmi hihetetlen, a fehér négyzetbe volt a mutatóm, és most ugye jött a hideg, de a fűtés se jó városba fújogatja a meleget vagy ha 2 szál cigit elszívok járó motor mellett akkor bemelegszik, de nagy sebességnél lehűl, sőt érezhetően a hideg levegő jön be..rettentő egy dolog, most cserélek termosztátot, am anno vmi kiment a kocsimba és pvc csővel helyettesítettem a dolgot, most csak meleg jön, hideg fokozatom nincsen. És még egy problémám lenne, a kocsi nem éri el az üzemi hőfokot nem melegszik be egyáltalán, ennek köze van a kocsinak a körülbelül 10 literes fogyasztáshoz?? ami eddig télen is max 6- 6,5 volt?? ( nyáron 5- 5,5-6 láb nehezétől függően )most bejött a hideg és arra gyanakodnék, hogy az autó szivató egyfolytában menne nekem?kérlek segítsetek. Üdv: Gergő