Szia Cincóbincó! A hol müködö,hol nemmüködö fütéscsap lehet elektromos érintkezés,vagy akár a fütéscsap is szorulhat,pl vizkö miatt,vagy a tekercs ami bentvan is lehet menetzárlatos és a kisebb mágneses tér miatt is nehezebben müködhet a fütéscsap belsejében a mozgó "rúd" ami elzárja víz utját. Fütéscsapot nehéz javitani,mert könnyen letörik róla a vizcső csatlakozója,tapasztalatból tudom,és van még négy csavar amit nehéz kiszedni egyben. Lehet még a fütésvezérlö panel hibája is ami a hideg-meleg állitó tekerö alatt van. Amit csináltam azzal behatárható,hol van a hiba,két csatlakozó van rajta,egyiket a fütéscsapra,másikar a fütéscsapra menő saruval kell összekötni! Ha világit a piros led a fekete dobozon hidegre kapcsolt fütésnél,akkor a fütéscsap rossz,ha nem világit a led akkor a fütéscsap elektromos panelja rosz! Ha az elektromos panel rossz,akkor a fekete dobozon a kapcsolóval,kikapcsolható a fütés,de akkor a kék vezetéket fémes helyre kell csiptetni! Nekem sem lehetet a fütést kikapcsolni,sok órámba került mire megtudtam csinálni,mostmár csukott szemmel is ismerem a fütés müködését. Ha kell szivesen odaadom a kis kütyüt ingyen,beszerelése fél perc.