Szia ! Köszi, de kikaptam a belső biztitáblát ( bal térdnél a kuplung fölött van ) semmi égés vagy olvadást nem láttam rajta, hátul egy sárga relészerűség van ami abban a pillanatban behúz amikor vissza teszem a helyére, és ez erőteljesen melegszik is, pedig az indítókulcsot még be se tettem a helyére. ( nem értek hozzá, így azt se tudom, hogy ez jó, vagy rossz ) Az igazság az, hogy nem tudtam eddig 100%-ig megállapítani, hogyan vegyem ki a generátort, amit látok az két csavar, jobbra lent, ez bemegy a blokkba, és a tetején keresztbe egy hosszabb amin mozgatni lehet, ha csak ezt a kettőt kell kivenni, és simán lejön a cucc, akkor szét tudnám szedni, ( itt több ember is szénkeféről beszél, hogy cseréljem ki, ha van ilyen benne ). November óta nem volt áram a házban, és aksiról működött a lakásban ledvilágítás, kis TV, hasonló apróságok, majdnem napi szinten lett töltve az aksi, ráadásul mikor húsvétra lett áramom, örömömbe, és nagy sietségemben véletlenül fordítva tettem fel a töltőt +,- csere, de kb.. csak 5-6 percre, erre is gyanakszom, pedig utána még jártam párszor az autóval, ezek a hibák úgy 2-3 hete kezdődtek, ezek miatt vagyok most teljesen tanácstalan, pedig nem vagyok az a feladós fajta, mindig is pozitívan fogtam fel még a rosszat is. Segítségedet köszönöm, és ha még tudnál valamit javasolni azt is nagyon hálásan fogadnám, Tisztelettel Üdv Tamás.