Hát nekem is eltört a bal első. Ma reggel mikor elindultam súrlódó hangot hallottam és ahogy 5 helyett 10km/h val mentem csak hangosodott. Beparkoltam egy sima terepen és akkor egyértelművé vált. A bal elejénél a kerék a sárvédőben, jobb oldalt kívül. (a lakón a járdán parkoltam seggel felfele, így ott ez nem tűnt fel)
Forumozgattam és ez a hiba széria hiba is lehet. Ezt e Fusion-os forumba olvastam. Idézem: "Kisebb nyomozás után kiderítették,hogy a Fusion is azon beszállító rugóját kapta meg,mint a Fiesta.Kölnben is tudnak már a meghibásodásról.A meghibásodás nem motor függő,tehát a benzineseket is érinti.
Az érintett "korosztály" 2002.06-2006.11. hó között gyártott autók."
valamint...
"Aki így jár annak nem kell mást tennie,csupán fel kell keresnie egy márkakereskedést,ahol ingyen kicserélik az eltörött rugót.Hangsúlyozták, csak eltörött rugót áll módjukban kicserélni.Aki eddig már kicseréltette márkaszervizben és van róla számlája,annak megtérítik a kárt.
Hangsúlyozták a számlát és márkaszervizt."
Szóval felhívtam a Petrányit és visszahívás után azt mondta a szerelő, hogy valóban van egy ilyen ingyenes csere, de az autó adatai alapján tud érdemben válaszolni. Most ment a mali az adatokkal a szerelőnek és akkor most várok és reménykedek.